- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutkut
addikt
válasz
Máté94 #18886 üzenetére
Jó, akkor megnyugodtam. Igen közben rájöttem, hogy rengetegen vannak SB-n, és kib*szás lenne ha mindnek váltani kéne. Akkor ugye a régi szabály még él, hogy mindegy hogy i3/5/7 vagy valami régi Pentium, ha Intel és SB akkor jó. ?
És ha van hozzá DSDT akkor a régen kinézett alaplap is teljesen meg fog felelni. ?A videókaris kérdés még mindig nyitott
Szerk.: Most olvastam egy régi hszt-t asszem Sp@rtantól, hogy még amikor béta volt a mountain lion akkor tolta egy hd5770-nel. Változás? Vagy továbbra is szépen muzsikál? -
kutkut
addikt
válasz
Máté94 #18884 üzenetére
Na, mostanra már sikerült megnézni a DSDT-t.. Szóval benne van, de hcl-ben sehol. Semmiféle olyan amit én régen kinéztem.
Most akkor kezdhetem kb. elölről a konfig összeválogatást? Ivy Bridge-es proci meg új alaplap... A "jó" az, hogy ez megint drágább...
Viszont egy ilyen i3 3225-ben már HD4000 van. Ez mire elég? (Pl. egy HD5770-et helyettesít?)
Vagy ha mégis megoldható a G630/840/860-as verzió, akkor hozzá egy HD5770 ugye még mindig jó választás? Vagy van jobb is ebben az árkategóriában? -
kutkut
addikt
Hi mindenki!
Egyszer már voltam itt fél éve, csak valahogy nem sikerült megvenni a gépet. Azóta sok minden megváltoz(hat)ott...
Szóval régen néztem egy Gigabyte H61M-S2V-B3-t (asszem). A kérdés, hogy most kompatibilis-e, van-e hozzá DSDT mert a hcl-ben nem találtam semmiféle h61-est, de az ugye nem jelent "semmit". A DSDT database-t meg nem tom megnézni (egyelőre).
A másik meg a proci.
Abból egy g840-et vagy g860-at néztem. Sandy bridge-es. Ugye jó az?
Vagy amúgy ha néznék mást mire kéne odafigyelni (mint pl van valami ilyen asszem hogy sse2/3; ilyesmik...)Ha nem jó valami, akkor szívesen fogadom az ötleteket, ajánlatokat, hogy milyen árban és tudásban hasonló cuccot vegyek.
Időszűkében vagyok, úgyhogy megköszönném a segítséget. Előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest