- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
danati
senior tag
Üdv!
Ha a mostani tökéletesen működő Mavericsemet frissítem Yosemite-re akkor tönkre vágom a rendszert?
Vagy inkább mentsem le a szükséges kexteket és telepítsem újra az egészet? -
danati
senior tag
Az mitől lehet h Maverics alatt multibeast-el felrakom az ALC892 kextet, de mégsincs hang? Egyébként minden tökéletesen megy a gépemen, csak hangom nincs.
Próbáltam még a VoodooHDA-t is. Ezzel látott egy digitális kimenetet, de nekem a sima jack-re lenne szükségem. Ráadásul sikeresen meg is ölte a rendszert.
szerk: Kipróbáltam az előbb FefeeX által linkelt multibeast-et is. Ezzel se működik. Ugyan úgy nem lát egy kimenetet se.
-
danati
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki linkelni Maverics telepítőt?
-
danati
senior tag
Sziasztok!
Úgy alakult, hogy az asztali gépemen is OSX-et kell használnom néha. Eddig virtuális gépen futtattam, de ez nem a legkényelmesebb megoldás ezért szeretném egy 60 GB-os SSD-re feltelepíteni. Az adatlapomon szereplő gép kompatibilis lenne vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okos Otthon / Smart Home
- EA Sports WRC '23
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest