- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Netfone
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kushwavez
senior tag
próbáld meg talán az előző verzióval.
Sajnos annyira én a virtualboxban nem tudok segíteni mivel nem nagyon szoktam használni, mindig Win alól csinálom meg a pendriveot.
Arra gondoltam lehet te is megcsinálhatnád úgy, hisz ha belegondolok úgy is hozza kell nyúlj a config.plist-edhez -
kushwavez
senior tag
Nem, ezt csak feltelepíted és elméletileg mindennek működnie kéne (nagyon lassú lesz, de telepítő létrehozására elég)
Sokszor nem próbálkoztam vele, csak 1x talán, de nem kellett tennem semmit azon kívül hogy iszonyú sokat vártam.
A linken ott van a letöltési oldal is. Kövesd az utasításokat. -
kushwavez
senior tag
első kérdésre ez talán segít: [link]
Lehet Windows alól is TransMac-el, de hogyha nem nagyon értesz a clover bekonfigurálásához manuálisan akkor nem nagyon ajánlom, de azért itt van. Ezzel Win alatt is létre lehet hozni a telepítőt, de a rajta levő Clover-t a te gépedhez kell konfigurálni. Ha szerencsés az ember akkor hozzá sem kell nyúlni: [link]
Külön fizikai meghajtónál annyi a dolgod, hogy bebootolod a telepítőt, feltelepíted arra a meghajtóra amelyikre szeretnéd, majd feltelepíted/beilleszted a clover-ed annak a meghajtónak az EFI-jére amin a macOS van, és indulásnál a boot gomboddal kiválasztod melyik meghajtóról bootoljon a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Medence topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged