- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitman77
senior tag
-
hitman77
senior tag
Köszönöm, félsiker.
Tovább ment a szokásos beállításokig, de miután minden be van állítva és kiírja, hogy creating account, akkor nem történik semmi. Hagytam kétszer kb. 10 percig, de semmi nem történik. Azért valamit csinált a háttérben, mert másodszorra már nem fogadta el ugyan azokat az adatokat, mert már szerinte léteztek. -
hitman77
senior tag
Úgy néz ki igazad lesz. Megnéztem jobban és a "display: family specific matching fails" üzenet után írogat a CPU hívásokról. Szerepel a hiba leírásban egy "Geforce" kezdetű sor is. Hogy tudom kitörölni a drivert? És ha kitörlöm, akkor ha esetleg elindul, hogy tudok másikat telepíteni?
Bocs, hogy ennyi kérdésem van, de eddig csak Mac-re telepítettem osx-et, de azzal nem volt gond.
És ráadásul azt sem használtam, állítgattam, mert ment minden ahogy kell.
-
hitman77
senior tag
Megint megpróbáltam és most eljutott a végéig azaz azt írta ki, hogy installation complete, és indítsam újra, hogy véglegesítse az installt. Az ujraindítás után viszont nem boot-ol a HDD-ről. Nem ír ki semmit, csak leáll. Ha az a baj, hogy nem aktív a particíó, akkor, hogy tudnám megoldani?
-
hitman77
senior tag
Kijön a képernyőre egy sárga háromszög, benne felkiáltójellel, és egy restart install gomb. Az iso nevében nincs erre utaló megjegyzés, csak mac os x leopard 10 5 1 amd. Olvastam valami ACPI dologról is, hogy azzal kell játszani, de ha kikapcsolom, akkor az installig sem jut el. Az nem lehet gond, hogy a cpu kicsit feljebb van húzva?
-
DroneZ^
őstag
ok attol még h sikerült felrakni a leot meg par cuccot mondjatok el hol lehet uninstallálni? hol tudom a hardvereket megnézni/drivereket felrakni? hol van a terminal? Linuxban tudom hol van de itt nem találom egyszerüen...
macfuse nemfog menni mert az elötte feltelepitett NTFS miatt már nemlátja
fene egye meg a fene!!!!
Time machine kalapka izét nem ér mert nemvolt mentés... ááá...
ilyenkor mit lehet csinalni?
-
PH 5.5
aktív tag
1600 dpi-s az egerem, gondolom, az nem számít alacsony felbontásnak.
Apró mozdításra hány pixel? Az attól függ, mert, ha mondjuk gyorsan mozdítok az egéren egy egységnyi távolságot, akkor a kurzor mozdul 10 cm-t (csak példa), de ha ugyanazt az egységnyi távolságot lassú egérmozdulattal teszem meg, akkor a 10 cm helyett csak kb. 3 cm-t mozdul a kurzor. Erre varrjon gombot valaki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- E-roller topik
- The First Berserker: Khazan
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest