- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kushwavez
senior tag
válasz
eszgé100 #34738 üzenetére
ha már így T440P-d van, neked nincs problémád a jack csatlakozóval? Nekem Windows alatt ha bedugom az EarPods-om egyszerűen nincs rajta hang. Kiírja a gép, hogy csatlakoztatva van, de semmi. Ami nagyon vicces, hogy Mac alatt meg működik (ALCPlugFix-el), bár ott is néha fogja magát és akkora recsegéssel megy el a hang, hogy belesüketülök (de ez biztos orvosolható, csak még nem vettem a fáradtságot a beállítására). Meg nem működik Mac alatt lid wake, egyszerűen nem ébred fel a gép. Ilyen kis apróságok miatt el is ment a kedvem tőle amúgy. Az meg, hogy még Windows alatt sem működik valami, főleg elvette a kedvem a géptől.
Lenovo oldaláról szedtem le a sound drivert, de próbáltam simán a Windows Update által automatikusan telepítettet is.Volt még egy pár Lenovo gépem, mindegyikkel volt valami apróság, de az akksijukat nagyon bírom.
Na mindegy, lehet a kövi már egy Dell lesz, azokat még nem próbáltam. -
kushwavez
senior tag
válasz
eszgé100 #34738 üzenetére
2 USB portom van, mind2 USB3.0 es igen az egyik a battery ikonos, egyiken sem mukodik. Viszont ha USBInjectAll.kext-el kikapcsolom az USB3.0 modot akkor mukodik, ugyhogy azzal lesz a problema. Patchelni kell oket.
@kisjimy szerintem te is patcheld az USB portokat, hatha az a problemad:
[Guide] Creating a Custom SSDT for USBInjectAll.kextEs nem tudom mit csesztem el, de ha alvo modba rakom es felnyitom a fedelt akkor nem ebred fel a gep, akkor sem ha barmi gombot megnyomok (bekapcs gombra sem). Tegnapelott meg mukodott lol
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest