Hirdetés
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!

Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Smiley
üzenetére
Igazából az MSI lap kellene de van egy bökkenő ami miatt nem lehet az.
Csak nem akartam offolni.
De akkor megfejtem. A gépházamon amibe fogom építeni a cuccot van egy kijelző ami USB2.0-ás csatiba megy az alaplapon. Na most ezzel nem is lenne semmi gond. Csak hogy a gépházon van 2db 2.0-ás és 2db 3.0-ás USB port. Tehát ebből kifolyólag a lapon két darab 2.0-ás csatlakozó kellene (egy az USB-nek egy a kijelzőnek). De az MSI és a korábban linkelt Giga lapon is egy darab 2.0-ás USB-nek van csati csak.
Emiatt gondoltam meg magam. Bár ha lenne valamilyen más megoldás rá akkor annak jobban örülnék mert akkor az MSI-t venném.

Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- OLED monitor topic
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tlac