Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!

Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
válasz
ghostrider20
üzenetére
Vagyis volt benne egy 500GB samsung 840 SSD amit te downgradeltél egy 120GBos kingstonra...... WoW.
Urak, most mi a helyzet az APFS-el meg a High Sierra NVMe ismeretével? A Vegahoz fel kell rakjam, de szeretném jelenleg megőrizni a mostani felállást: NVMe ssdmen a Windows és a 850Pro-n meg az OSX, Sierra alatt bütykölni kéne, hogy felismerje az NVMe SSD-t, de jobb a békesség alapon inkább nem csináltam meg, hogy ne kuszáljon össze semmit Windowson nekem. Szal mehet a High Sierra és nem fogja cseszegetni az NVMe-t mert nem fogja látni, vagy inkább keressek rá a HFS High Sierra telepítés menetére?
-
Smiley
addikt
válasz
ghostrider20
üzenetére
Snow leo-t kell felrakni ra, azzal gyors meg stabil lesz.
10.6-os usb-s telepitot viszont nem olyan egyszeru csinalni, ahhoz elso korben kellene egy mukodo mac, utana meg egy kis unix gyakorlat se art... szoval ha ennyire nem ertesz hozza, akkor jobban jarsz ha az iso-t kiirod dupla retegu dvd-re. -
rii
nagyúr
válasz
ghostrider20
üzenetére
Linux-ot is lehet rá tenni talán
antix linux - persze én dell-re meg ibm t41-re tettem fel
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Silvercrest Rajztábla
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

tlac