- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bluetooth-headsetekről általában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Dimebag88 #29447 üzenetére
elnézst h csak most válaszolok ... havazás van ... elfele ... mindenből ...
2008 óta dolgozom napi több mint 9 órát mac-eken ...
2008 - 2011 - mac pro - xeon - szép volt jó volt
2011 - 2015 - 2011-es 27-es imac ... porosodott belül a display (nem is az üveg, hanem maga a panel, az is belülről)
a 6-ból 2 is vid. car problémás volt2016-napjainkig - 27-es újabb imac - zsanér probléma
nem munkaállomásnak valók ezek
a design mindenek felett
kihal a vid. card, a gép meg odavan napokig, munka meg áll?pc-nél elmegy ember bolt, vesz vid. card, munka megy tovabb
melóhelyen ha nincs tartalék imac, akkor egy ember munkaja több napra kiesik ....
mac pro-t se vennék munkara ... agyonintegralt sz.rok már ezek ... web, mp3, mp4, avi, foto, oszt kész ... erős túlzással csak erre jók már az én szememben ... csillivilli külső ... hype ....
.... a legjobb amikor valaki mondja nekem, hogy a "régi vitánk, pc vs. mac" ....
nem akartam mar neki mondani, h a mac csak design-t takar már .... 800.000-ért .-/
-
válasz
Dimebag88 #29447 üzenetére
És mégis milyen mac-et lehet kapni annyiért?
Én ennél többért vettem a desktopomat, ami egy iMac-et váltott. Meg sem fordult a fejemben hogy megint iMac legyen az utód, vagy akár egy tuningolt mini. Nagyon elcseszte az Apple a desktop vonalat sajnos.
Régi szériás MacPro-nál rezgett a léc, de azon kívül hogy szép meg eredeti Apple, csak a baj lenne vele (fogyasztásáról nem is beszélve), és a hackintoshom úgyis megeszi reggelire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BIOS topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest