- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nokia 6310 - nem az, ami volt
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgaben
senior tag
válasz
szuszinho #27751 üzenetére
Hang ügyben.
Ha van a rendszerbeállításokban nálad voodoohda opció akkor ott húzd fel az értékeket, amik aktívak és lehet.
Ha nincs, akkor a /System/Library/Extensions folder/VoodooHDA.kext-et másold a desktopra, jobbklikk csomag tartalmának megjelenítése. Belépsz a contentbe ész szavegszerkesztővel nyisd meg az info.plist-et.
Keresd az alábbi sorokat és szerkeszd így, ahogy látod. A lényeg, hogy egyik se legyen nulla. Mented, és kext utility-vel visszateszed az eredeti helyére. Majd restart.
Kext Utility<key>PCM</key>
<integer>90</integer>
<key>Rec</key>
<integer>70</integer>
<key>iGain</key>
<integer>70</integer>
<key>iMix</key>
<integer>70</integer>Nekem ez volt a baj, remélem neked is segít.
-
mgaben
senior tag
válasz
szuszinho #27751 üzenetére
Nekem viszont sikerült feltennem az iAtkost.Az volt a baj, hogy a pcirootuid a graphicsenabler és az nvidia webdriver együtt nem volt jó. utóbbit nem pipáltam be és működik.
Sajna az hang nagyon halk, de lehet, hogy azért mert átállítottam az alapértelmezett audio drivert.Most megpróbálom újratenni, hogy úgy jó e, ha nem akkor írok nekik, hogy most már csak ez a bajom...
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Diablo 3 Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest