Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!

Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AdamP900
tag
Váltáson pedig én is gondolkodom. Eladom az asztali PC -t és vennék egy MB Pro -t. i5 vagy i7 -el szereltet, bár egyenlőre ez pénz hiányába esélytelen. Kár, hogy ilyen borzasztó drágák az almás gépek... Legalább is olyan földi halandónak mint nekem

Véleményem szerint (persze lehet én gondolom rosszul, nyugodtan meg lehet cáfolni) a Hackintosh arra nagyon jó, hogy az emberrel megszerettesse az op.rendszert. Megtanulja használni, stb... De azért gondolom egy rendes almás gépen, a saját hardverkörnyezetében amire megírták őket, jobban fut. Sajnos nem volt még alkalmam eredeti Mac -es gépet nyomkodnom, szóval ez most csak úgy jött belőlem.

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tlac