- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ko9
addikt
Keresd meg ezt:
<key>IOPCIMatch</key>
<string>0x68981002 0x68991002 0x68E01002 0x68E11002 0x68D81002 0x68C01002 0x68C11002 0x68D91002 0x68B81002 0x68B01002 0x68B11002 0x68A01002 0x68A11002 </string>És írd át erre:
<key>IOPCIMatch</key>
<string>0x68BE1002 0x68be1002</string>Előtte persze mentsd le biztonságosan
-
ko9
addikt
válasz
S.Roland #7471 üzenetére
Hali!
Egy kicsit kevered a dolgokat. A Voodoo valójában -főleg- hangkártyamegoldásairól híres, de te kernel hibát kapsz. Ha az audiókext pánikoltatna be, akkor írná a végén, hogy VoodooHDA satöbbi. Én AnV kernelt ajánlok. Hazardot sose raktam fel, Tigerbe tán az volt a legjobb, itt nem tudom milyen. Eddig mindenkinek az iATKOS jött be legjobban, talán a legjobb is.
Mellesleg, ha esetleg kapnánk infót a géped összetevőiről, lehet jobban tudnánk segíteni.
Alaplap a legfontosabb -
ko9
addikt
Van egy olyan érzésem, hogy a Lion huszon-valahanyadikán jelenik meg:
2001. március 24-én jelent meg a 10.0-s verzió, azaz Cheetah,
2001. szeptember 25-én a 10.1-es Puma,
2002. augusztus 24-én a 10.2-es Jaguar,
2003. október 24-én a 10.3-as Panther,
2005. április 29-én a 10.4-es Tiger,
2007. október 26-án a 10.5-ös Leopard,
2009. augusztus 28-án a 10.6-os Snow LeopardRáadásul a Lion első DP-je is Február 24
-
ko9
addikt
Van egy olyan undok érzésem, hogy nem fog menni az Update Lionra. DP4-el próbáltam, azt írta, hogy erre a gépre nem telepíthető. Most lejött a Lion, végez az AE a kódolással, és telepítem, kíváncsi vagyok, mennyit fogok küszködni vele
A MacPro6,1 azért nincs közte, mert alapból azt rakja fel -
ko9
addikt
Nekem most még a reggeli sokk az, hogy kinnvan a GM
Amúgy nincs ellentmondás a mondatban, a MacPro6,1 a jó, nekem MacBookPro6,1 van, amivel nemjó.
Ha kinn a GM én se próbálkoznék SnowLeoval már. Csak nem várom meg az új vinyóm, végzek ma az AE projektel és húzom is újra Lionra.
A PS2 nekem is fura, 10.6-on ment, 10.6.7-en nem. Találtam [ilyet] az Extra/Extensions mappámba, rakd bele, hátha segít... KextUtility ne felejtsd el -
ko9
addikt
Egyáltalán nem érdekes
Nekem a tapipad volt úgy, hogy 10.6-al ment normálisan, 10.6.7-el meg se mukkant.
Am meg most verem a fejem a falba, hogy felraktam a 10.6.8at... Rohattnagy hülyeség volt, csak szívok vele... Pont most mikor kemény tolnom kéne az After Effects-et...Ja: Hanyasra update-eled? smbios.plist-ből MINDENFÉLEKÉPPEN MacPro6,1-et rakj be. Tuti azért szívok, mert nekem MacBookPro 6,1 maradt benn, és SUval frissítettem...
-
ko9
addikt
válasz
#68216320 #7430 üzenetére
Keress rá: HungarianPro
Amúgy az az érdekes, hogy nekem csak klónban megy a kép, kiterjesztésben nemIgaz más a karim, de na
-
ko9
addikt
Ezazzz, felraktam a 10.6.8-at, frissült benne a kernel 10.8.0-ra, nem indul a gépem... De még azt se tudom miért/hol a baj, mert eddig szépen kiirt mindent, most meg [ PCI configuration begin ] és csókolom...
Lionból kell megjavitanom a SnowLeot, nem irónikus?
-
ko9
addikt
Linkeld a második hozzászólást - nem azért, hogy hízzon a májam, hanem mert ugyanez magyarul
Mellesleg én is jobban ajánlom a Retail telepítőket, sokkal stabilabb azóta a rendszer mióta ez megvan (én is iATKOS-sal kezdtem
) - ahogy mások fogalmaznak: Herélt kakas nem tojik tojást
-
ko9
addikt
-
ko9
addikt
válasz
#68216320 #7321 üzenetére
Ezért mondom mindig, hogy ha megvan a gépedhez az összes kext, mentsd le egy pendrivera, ilyenkor jól jön
Ja meg ha /Extra mappába rakod a kexteket, S/L/E helyett akkor nem történhet meg, hogy Update alkalmával orvul felülírja a Mac. MultiBeastet is azért kell az Update restartja előtt futtatni, mert felülírja a fél S/L/E mappát az Update.
Mi lenne, ha azt a 200 megás partíciót átraknád a másik vinyóra, és onnan bootolnád? Vagy megoldottad az alignálást?
Szétnézek a klónozás megoldására, tuti van rá valami. DVI/DVI kötelező vagy lehet DVI/HDMI is?
-
ko9
addikt
válasz
rootkiller #7292 üzenetére
Ez általában Bootloader hiba, mert az a fájl a bootloadernek mondja meg, hogy mien opciókat használjon.
Próbáld meg azt, hogy bootolsz lemezről, nyomsz egy F8at, és kiválasztod azt a particiót, amire a SnowLeot raktad (természetesen -v legyen beirva). -
ko9
addikt
válasz
rootkiller #7290 üzenetére
Mi is a probléma vele? Bocsi elég sok minden jár most a fejembe
-
ko9
addikt
Ha nincs keret, miért nem iMac?
Első körben egy ilyet ajánlanék:
Alaplap: Gigabyte Z68X-UD3P (lényeg a Gigabyte és a Z68, mivel a iMacekben is Z68as chipset van a többi változhat)
Processzor: Intel Core i5 2500
Memória: G.Skill F3-12800CL9D-4GBRL (2Gbx2) (Igazából a 1600as sebesség a lényeg)
Videókártya: AMD HD 6850 (Sapphire-t ajánlok)Vélemény?
-
ko9
addikt
válasz
Neil Watts #7282 üzenetére
Az ilyeneken még én is eltévedek néha
-
ko9
addikt
válasz
rootkiller #7256 üzenetére
Igen
Valahol olvastam egy-két tippet hozzá, mindjárt megkeresem.
Szerk: RepeatSector jól lepattintott
-
ko9
addikt
válasz
dzsi1991 #7259 üzenetére
[Ez alapján a leírás alapján] telepítsd (nem lehetne belerakni az első HSZbe? Unom mindig visszakeresni
). Ha megmondod az alaplapod revíziós számát, és a BIOS verziód adok hozzá DSDT-t is, és azzal tuti megy minden.
-
ko9
addikt
válasz
rootkiller #7252 üzenetére
Hajrá, sok sikert, lélekben veled vagyok
-
ko9
addikt
válasz
Varodero #7210 üzenetére
A neted felépítését nem értem... FullDuplex mód modem esetében van, ahhoz még kell egy modemdriver is, az meg 99% hogy nem megy Mac alatt. A net hálókártyán megy be a gépbe? Mert akkor kell egy PPPoE kapcsolatot létrehozni. Viszont ha két géped van, akkor gondolom router osztja szét a netet. Akkor meg a routeren van DHCP és semmit nem kell beállítani.
-
ko9
addikt
válasz
Neil Watts #7211 üzenetére
Amennyiben van legális Snow Leopard telepítőd, abban az esetben a Mac OSX telepítése legális, bármely segédeszköz használatával.
-
ko9
addikt
-
ko9
addikt
válasz
rootkiller #7181 üzenetére
-
ko9
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- E-roller topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sweet.tv - internetes TV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest