- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
toyone
őstag
Az S de a korábbi GH szériánál is bele lehetett szaladni .mdt fájlokba. Amik tulajdonképpen a lezáratlan videófájlok. Legtöbb esetben csak fizetős, külsös szolgáltatásban lehetett ezeket a fájlokat utólag lezárni.
Most végre van gyári program is ami megoldja a problémát. Illetve egy kis leírás is, hogy miért történik és, hogy lehet minimalizálni a fáljvesztést/kurruptálást.[link]
Múlthéten sikerült 4 ilyen fájlt is készítenem(feltételezhetően a gyors ki majd vissza kapcsolás következtében) kipróbáltam a programot és pikk-pakk visszahozza a fájlokat.
______
Hogy később kereshető legyen:
.mdt mdt adatvesztés hibásfájl repair tool -
toyone
őstag
Hello.
Nos, meglett az S5.
Egyelőre nincs még mit rátekerni, szóval csak "offline" tudok róla nyilatkozni.
Anyaghasználatban nagyjából olyan mint a GH5. Külön jó hogy az SD fedele nem kapott borítást, GH5-ről előszeretettel lehetett lenyúzni a gumit.
S1/H minőségét érthető módon nem hozza de azért összerakott darab. Nekem kellemes. Szerencsére nincs nagy kezem, jó a fogása. Az AF gomb a hüvelykujjnál lehet valakinek zavaró lesz, de nem vészes.
A gombok/kijelző (még) feszesek. A shutter kicsit puha.
A menüt én kedveltem eddig is. Szóval ez is jó. -
toyone
őstag
-
toyone
őstag
nozs23
Milyen az S5 fullHD képe? Használtad-e úgy?
Nincs véletlen egy 10 bites 25P-s(esetleg 50p-s) V-logos sample videód amit megosztanál egy driveon? Nem találok sehol letölthetőt. -
toyone
őstag
S1H-val forogtam már, ott zseni a stabi.
Ha hozná a GH5-ét az S5 akkor már az elég lenne. A videón az S5 azért rak bele plusz rángást. De nem sétálni kell, van rá gimbal. Csak kézből működjön.
A fotoplus kifejezetten erős éves tervet tűzhetett ki magának ezen a fronton. De ez jó, mert feltételezhetően nem vitrin mögül lehet csak megnézni a vázat.
-
toyone
őstag
Kb. 70/30 arányban lenne videóra/fotóra az S5. GH5 ről és X-T30 Fujiról jőve. Ha hivatalos árakat nézzük az S5 és az X-T4 közel egy árban vannak. Szeretem a Fujit de egyrészt a recordlimit és a túlmelegedés annyira nem ejtenek rabul (4k50P), másrészt Az S5 stabija jobbnak tűnik. No meg persze egy halom videós feature.
A manualozás nem probléma videó alatt, a legideálisabb számomra a 24-105 F4 lenne amit vagy natívan közelítenék meg vagy adapterezve Canon-ról mert árban egyre jönne ki. Csak az MC-21-re tudok bérelni is ha esetleg arra lenne szükség.
Fotóban S1 + 24-105 F4 már próbáltam, de csak fotóra, abban teljesen problémamentes volt.
Még a Sigma 28-70 F2.8 tetszene. De előtte kipróbálnám, talán ha visszanyit a Fotoplus lesz rá esély.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Tamron SP 35mm f/1.4 Di USD
- Eladó: 4 darab Dulens Apo Mini Prime objektív (EF bajonett)
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák -Új-
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest