- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuninger
addikt
Szerintem az R2-őn még úgy ment mint az a6300-on és az A7 II-őn, vagyis egy gombot fel kellett konfigolnod rá hogy azt nyomva tartva váltson eye-AF-re és csak a nyomva tartás időtartamáig fókuszált a szemre, egyébként face AF. Az A7 III-nál már automatikusan be van kapcsolva a facedetect mellé.
-
Tuninger
addikt
Szerintem kölcsönözz ki egy melóra egy A7 III-mat egy MC11-el, így ott van biztonsági tartaléknak az 5D3 és ki tudod próbálni élesben a Sonyt. A sigma obijaiddal hibátlan lesz (és pontosabb mint az 5D3al...) a 70-200-zal pedig fotóra csak, de szintén patent lesz.
pl kameratéka
S5 + MC21 nehezebb, mert nem nagyon van kölcsönözhető.
-
nozs23
addikt
Nem rossz az R6 se. Gondolom adapterrel az a legnyerőbb. Nekem az ára mellett az elég gyenge rolling shutter és e-shutterrel jelentős dinamika vesztés miatt kiesett. Illetve a már ezerszer körbejárt túlmelegedés sem nyerő egy komolyabb munkánál.
Talán tényleg a Sony lesz az ésszerű döntés ha nem válnál meg egyből az obiktól.
Pananal itthon a 70-200 f/4 van most jóáron 220-nál, 24-105 is nagyon tisztességes, de az inkább külföldről 900 EUR környékén. A 85 f/1.8 brutál éles kis obi, ez megvan nekem is. 35-ös f/1.8-as az évben jön Panatól elvileg. -
nozs23
addikt
Ha nem akarsz megválni a régi cuccaidtól, akkor én is a Sony-t venném. Ott elvileg sokkal jobban megy az adapteres történet. A Panák AF szemponjából csak a saját obijait szeretik, fotóra a natív Sigmák is jók. Az f/4-es Pana szerintem a legjobb f/4 70-200 a piacon, 500-ért nem is annyira elrugaszkodott a Milc felhozatalhoz képest, csak a Sony olcsóbb nála, de az gyengébb is. A 70-300 szerintem erősen be fog esni, USA-ban 1000 dollárért ment, csak még most jelent meg.
-
vond
MODERÁTOR
Üdv. az agyalós, vakarózós klubban.
Én is mit levariálok fejben, ne tudd meg.
Szerintem a helyedben én is inkább az a7III felé venném az irányt. Vagy esetleg megvárnám az a7IV-et. Kérdés, hogy mennyi pénzt tudsz/akarsz a fejlesztésre szánni. Meg hát a prioritásokat is Neked kell eldönteni.
Nálam a másodváz egy 60-70 ezres GX80, és valószínűleg marad is, amíg szét nem esik.
Penge 4K25-öt ez is tud, fotóra is egész korrekt. Persze az emefté az MFT. Ezzel tisztában vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Eladó: 4 darab Dulens Apo Mini Prime objektív (EF bajonett)
- Nikon Z50 II kit (DX 16-50 f/3.5-6.3 VR, DX 50-250 f/4.5-6.3 VR)
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest