- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof9909
üzenetére
Tudom nagyon jól hogy megérNÉ, de még csak egy altomat bírtam felhúzni 1370...vele be is tolom a Hard Raideket, meg a Mainnel is, de azokat is csak azért, mert azokat kb bármilyen partyval le lehet tolni. Az Argos P1re is igaz, P2höz viszont már értelmesebb party kell..
Rettentő demotiváló a honing system a játékban...engem pl teljesen felőrölt míg a mainemet feltoltam 1400ról 1415re...
Egész egyszerüen elképzelhetetlennek tartom hogy nekem ebbe a játékba VALAHA is lesz 1445ös karakterem. Ha 1 karakterrel kéne orrvérzésig játszani, akkor semmi bajom nem lenne. Jól bírom a monotinitást...képes lennék 100 meg 100 órákon át farmolni ha az kéne. De számomra ez az altkarirendszer kinyrja az egészet. Mindig minden MMO-ban 1 karakterem volt...(kívéve a Tera, mert ott Priest voltam, az meg gyenge volt a farmhoz), de itt meg 3-4 is kéne hogy érdemben haladjon az ember...Nekem ez annyira nem gyerebe...nah de ugye nem kapkodunk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EA Sports WRC '23
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DJI mini 3 drón display unit
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest