- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crank822
tag
válasz
HUAFBANDITA #249 üzenetére
Igazad volt át raktam 4.1 és tökéletes meg nyugodtam köszönöm a segítséget
-
Crank822
tag
válasz
HUAFBANDITA #249 üzenetére
oké, Úgyis már tiszta ideg vagyok rögtön meg is nézem
-
Matrixka
tag
válasz
HUAFBANDITA #239 üzenetére
Szia!
Most egy Dreambox 800se HD beltéribe csatlakozik optikán.
Rettenetes szép hanggal szólal meg.
Hangerő is sokkal több mint kel.
De a z-2300-asban nagyobb a basszus.
Igaz ahogyan írtad a Z906 még nincs bejáratva. -
xmad
őstag
válasz
HUAFBANDITA #114 üzenetére
köszi
én is ilyet fogok venni..alaplapi kártyával használnám én is egyelőre DE optikai kábellel tervezem
-
tubus
tag
válasz
HUAFBANDITA #96 üzenetére
én hallottam, csak a lóvét várom rá, engem meggyőzött. Ennyi !!!
-
nyunyu
félisten
válasz
HUAFBANDITA #94 üzenetére
Ja és a fejlődésről annyit, hogy nem rezgeti szarrá az ajtót, ablakot, miközben mellbevág a mélynyomó!
Ez ket dolgot jelenthet:
vagy nincs elegge felhangositva azert nem rezeg az ablak
vagy koze nincs a rairt 5x65W+165W teljesitmenynek a valosaghoz.Elozo erositommel egyszer probaltam 0dB-n zenet hallgatni, ott konkretan hullamzott az ablak, The Wall falbonto reszenel inkabb letekertem, nehogy kitorjon az uveg.
Pedig arra nem volt melynyomo kotve, es csatornankent csak 70W RMSt tudott.Mostani erositomet eleve nem probaltam maxra tekerni, mert ebben majdnem ketszer akkora teljesitmenyu tap van. (240W helyett 450W)
-
Źşë'
addikt
válasz
HUAFBANDITA #88 üzenetére
hát az optikaira nincs sajnos semmim egyenlőre, ami feltűnt a creát és a logit összehasonlítva h creának picit nagyobb a mély-ládája, a magasak meg kb megegyezőek - ill h creánál alul van a membrán míg loginak oldalt és a reflexnyílása is nagyobb, kiv vok már a mélyre, milyen lehet (700W vs. 500W)
a műanyag dolog engem is meglepett, egy ilyen "highend" cuccnál azért az ember legalább arra számít h nem műanyag
am ha logi oldaláról rendeled majd, mindenképp felhívnám a figyelmed az €-val történő átváltásra, kb 10essel többre jön ki + a szállítás is kb 8k lenne, igaz azt elengedik mivel 20€ felett veszed
-
Źşë'
addikt
válasz
HUAFBANDITA #86 üzenetére
oksa, a beüzemelése sztem azért még nem mostanában lesz, mert az S750es szépen viszi a prímet
mármint összedobom sztem hétvégén, csak nem a saját gépemen lesz hanem tesómén, az övében nincs komoly hangkari (am azért tetszik a cucc mert rengeteg mindenre rá lehet tenni
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest