- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszihopata85
tag
válasz
pszihopata85 #1957 üzenetére
Kösz srácok!
-
XtremLor
őstag
válasz
0,75 vagy 1,5mm OFC kabel abbol kb mindegy milyen marka/fajta, amit olcsobban talalsz!
-
JasL
őstag
válasz
Azt nem tudom, milyen magvastagságú réz kell, nézd meg a kapott kábelt, aztán ha gondolod mérd meg tolómérővel! Igazából ez szerintem szabvány. Ne csinálj belőle nagy ügyet, bemész a legközelebbi Médiába, megfogsz egy vastagságra hasonlót, mitn ami otthon van, ha réz a belseje és fekete a gumija (ez dizájn miatt inkább), akkor jó lesz. Ne misztifikáld túl, annyit nem ér meg, szólni fog bármivel! Igy ránézésre 0.75 mm a vezeték magmérete.
-
JasL
őstag
válasz
pszihopata85 #1949 üzenetére
1) Igazából szinte bármilyen jó hozzá, én rezet vennék, valójában bármelyik media marktban taálsz jó minőségű kábelt. Ha van egy kis extra pénzed, akkor árnyékoltat vegyél.
2) Ilyet, nekem nagyon bevált, nem túl drága, de kitűnő anyagminőség és nagyon rugalmas. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tenisz topic
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged