- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Boss
őstag
válasz
Turbolada II #4186 üzenetére
es kabel nelkul hogy megy akkor neked?
vagy van valami ilyen kabel, amit lehet kapni?
-
Kleroo
veterán
válasz
Turbolada II #4212 üzenetére
akkor hogy hogy vettél logit?
-
Kleroo
veterán
válasz
Turbolada II #4210 üzenetére
Azt megkérdezném, hogy miért értesz ennyire a cumókhoz? munka vagy hobbi?
-
Kleroo
veterán
válasz
Turbolada II #4208 üzenetére
-
E-Maxx
tag
válasz
Turbolada II #4199 üzenetére
-
Kleroo
veterán
válasz
Turbolada II #4202 üzenetére
mire szolgál pontosan a végfok?
miért jó a márkás , drága végfok. -
Kleroo
veterán
válasz
Turbolada II #4197 üzenetére
viszont ha 2x70 watt az 5db 12wos hangszórónak jut, akkor az ott nem stimmel. csak erősebb hangszórók vannak benne. 12wattos cumók ekkora hangorkánt nem csinálhatnak
sztem 18-22w körül lehetnek
-
Kleroo
veterán
válasz
amúgy ezt a végfok dolgot sose értettem. ez mis is? miért kell szuperjónak lennie?
-
E-Maxx
tag
válasz
Szóval az 505w rms az csak rizsa?
-
Kleroo
veterán
válasz
Turbolada II #4195 üzenetére
De ennek domború a közepe nem?
Az erősítője hány watt összesen? azt nem tudod? -
Kleroo
veterán
válasz
Turbolada II #4188 üzenetére
de csak kipróbálni, hogy tud e egyáltalán szólni a kicsike.
ez a mély hangszóró tényleg megvan 180w??? azannya -
E-Maxx
tag
válasz
Turbolada II #4189 üzenetére
Analogon használom, de second skinnel és anélkül is max 11-ig sikerült eljutni.
3-as kockán van mély, de nem sok, 8-as kocka körül kezd lenni valami.
Próbáld ki jetaudio x-bassal, sz@rrátorzítja nekem a mélyhangot, a z560-on egy cseppet sem torzul, csak erősödik. -
E-Maxx
tag
válasz
Turbolada II #4181 üzenetére
És hogyan érted el, hogy nem kérték vissza, vagy egyáltalán hogy?
Mert ha megpróbálnám elintézni a garit, akkor mire kell számítsak?
Számla meg minden megvan még, doboz is természetesen, de ugye nem kell akkor sehova sem postázni?Én egy z560-ért adnám oda, az a legjobban sikerült logitech hangfal. Z680 közelíti, de nem olyan jó az egész cakkumpakk.Bár a Z-560 csak 4.1
-
E-Maxx
tag
válasz
Turbolada II #4171 üzenetére
Megvan még a logi g51-em, mellé tettem a kis semmi mélyet, és leszólja ezt, úgy hogy az már fáj...
laptopomhoz vettem x-210-et, az is nagyobbat szól, igaz csúnyábbat is.
Csak nem tudom mit lehet ezzel kezdeni.
Amúgy hogy érted hogy 3 st-d van, meg két hangfalad?Amúgy elég nagy logi imádó vagyok, mindenből csúcskategóriáját megvettem (g5-g15-g25-g51-z5500) de ez nem hozza a logi minőségét.De mondom másfél 2 napig 1 hét szunya után volt olyan mint egy z680, utána megint semmi.
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #4176 üzenetére
Nem, Z-680-at még soha. De a Z-5500 három egységen (sub) teljesen jól szól, bár most, hogy állítottam a hangkártya EQ-ján, néha felteszem 4-esre is a mélyet. Efölött mát zavaróan sok a basszus.
A fő hangerő 3-4 egység, de ha nincs itthon senki, akkor napközben van úgy, hogy feltekerem olyan 6-8-ig, hogy a porszívó mellett is halljam a zenét! -
^Boss
őstag
válasz
Turbolada II #4156 üzenetére
nalam 3 kocka minden es mar szetesik a lakas
-
Dió83
tag
válasz
véletlenül elösször privibe ment
-
Dió83
tag
válasz
Igen valahogy ígyvan de én még ott is karcsunak érzem a mélyet. Mpndjuk csak a z560-hoz tudom hasonlítani de ott sokkal hatásosabb volt a mély.
-
Dió83
tag
válasz
Turbolada II #4125 üzenetére
Beszéltem a szervizes csávóval azt mondta igen találkozott már ilyen problémával vissza kell vinni és kicserélik.
-
Dió83
tag
válasz
Turbolada II #4125 üzenetére
meglessz nopara
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #4120 üzenetére
Ha az új is rossz, akkor igen! Bár tényleg marha kellemetlen lehet. Ha Te nem is, kérj meg egy ismerőst, hogy ő jelentse be a hibát. Ha egyszer roszz...
-
szaszapi
őstag
válasz
Turbolada II #4118 üzenetére
Akkor hívjátok fel a logitech magyarországi képviseletét,2 év gari vana cuccra vessétek fel többen ezt a problémát,biztos kicserélik.Nekem is cseréltek már nem egyszer ki terméket.
-
Kleroo
veterán
válasz
Turbolada II #4037 üzenetére
engem érdekelne
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #4033 üzenetére
Csak az íze kedvéért.
Rövidet otthon nem iszom, csak ha társaság is van mellé.Az új vezérlővel mit produkál a cucc? A régieket csak úgy ott hagyták, nem is kell visszaadni, vagy működésképtelenné tenni? Mintha utóbbi lenne a Logitech-féle gyakorlat, fényképpel kell igazolni a "merényletet".
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #4030 üzenetére
A hangulatvilágítást azért be szoktam készíteni. Nem ritkán egy pohár bort is.
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #4028 üzenetére
Nem tudok rá mit mondani, szomorú.
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #4022 üzenetére
Ilyen beállítással nálam sem hallani, hogy a sarokból jön a mély (oda tettem a sub-ot), de éppen ez a jó benne. Kellemes a hangkép, megvan a sztereó élmény. S egyáltalán nem szenved hiányt a mélyben.
Jó, néha azért ki lehet szúrni,s valóban inkább nagy hangerőn, hogy a dübörgés mintha "úúúgy arról" jönne, de ezt is inkább csak akkor, ha külön figyel rá az ember.
-
sehn
csendes tag
válasz
Turbolada II #4022 üzenetére
Nekem megjavult a "mély probléma"!!!!
A hangkártyám egy x-fi fatality elite. És nem szedett vedett !, de az igaz a lejátszó progik ill. a codekekkel volt némi gondom.
És az sem ártott hogy a túlfesz védőből áttettem egy másik független konektorba a szettet.
Szóval tökéletesen müködik. És csak a szomszédokat kell megkérdeznem , hogy mit
szeretnének halgatni ! -
törölt tag
válasz
Turbolada II #4020 üzenetére
Kb. úgy lehetne leírni azt a beállítást, hogy van egy folyamatos dübörgés, amin átszűrődik a zene.
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #4018 üzenetére
Nálam úgy mindent elnyom a basszus, élvezhetetlen az egész. Zenétől függően 2-4 egység között érzem optimálisnak.
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #4014 üzenetére
Dehogynem, ha ilyen beállítások meleltt ad csak normális hangot. Vagy tényleg van egy új széria, ami gyárilag rossz.
Sajnos nem tudok töb tanácsot adni, csak azt, hogy vidd vissza, hogy ez így nem jó.szaszapi:
Gondolom a hangkártyával (vagy szoftveresen) kódoltatja ki a DTS sávot.
-
szaszapi
őstag
válasz
Turbolada II #4000 üzenetére
és ez a haverod analógon hogy csikart ki dts hangot filmnél?
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #4010 üzenetére
Aggasztóak ezek a hibajelenségek. Jól értem, hogy analóg és digitális kimeneten egyaránt kevés a mély, s csak a streamelt hang szól jól? Ha több hangkártyával is próbáltad, akkor az is kizárható, hogy ezzel legyen a gond. Valami megmekkent abban a rendszerben (is).
Ha jól tudom, a PID a hangszórók aljára van ráragasztva. Az enyémen ez helyett a beírt számsor szerepel.
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #4000 üzenetére
Próbáld ki, hogy a Logitech dekóderét használva meghallgatod az U-571 DTS sávját, amikor dobálják le a mélységi bombákat. Ennél a jelenetnél egyszer tekertem félig a főhangerőt és a mélyet, azt is az órám bánta, mert leesett a falról, s eltört a kávája.
Ha Nálad így is kevés a mély, akkor csere. Vagy ha Pesten jársz és rám csörögsz, akár meg is hallgathatod itt hogyan szól - eldőlne, hogy a hangfal rossz-e, vagy mi a helyzet. Lehet, hogy kinn van egy hibás széria, Te pedig kaptál belőle kettő példányt is.
-
Henryk
aktív tag
válasz
Turbolada II #3994 üzenetére
Tehát akkor a boltot ahonnal rendeltem? és akkor elég csak a ST-ot elküldeni?
Nem tudom mi ez az új őrület hogy halk a mély, nálam semmi baja. panelben hallgatom átlag 2 kockán, de ha a mélyet feltekerem normálról maxra már rohan át a szomszéd...
-
szaszapi
őstag
válasz
Turbolada II #3995 üzenetére
Inkább túlfeszültség gond van nálatok nem?
Méressétek ki szerintem.
Elkerültem albérletbe,ott két naponta biztosítékot kellett cserélnem és pukkant percenként az egész hangrendszer.Azelött otthon nem volt semmi ilyen gond.Amióta eljöttem onnan megszűntek a pukkanások és biztosítékot se kellett cserélnem.Mély problémával nem találkoztam.Volt Geniusom.Annak a mélye elég messze van a logiétól
-
Turbolada II
őstag
válasz
Turbolada II #3994 üzenetére
Az újabb Logitechek ezek szerint szériahibásak: biztosíték, ST háttérvilágítás halála, gyenge mély.
-
bzoley
veterán
válasz
Turbolada II #3983 üzenetére
Például a szomszédaimnak
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Turbolada II #3975 üzenetére
A Genius csak 1/2 hangerőig visított de ott már a mély régen megszűnt létezni és már-már a szatelitek is elkezdtek torzítani.Legalábbis nálam.Ha jó minőségű hangkártyára van rákötve akkor meg pláne.A Logiról viszont ez nem mondható el.Nálam alacsony hangerőn is szépen szól a mély.Sztem az áráért ez is tudja amit tudnia kell.A mai napig is megvan a Geniusom csak barátosnejem használja,neki elég bőven,mellesleg nem is olyan zeneőrült mint én vagyok.Én nem sírom vissza a Geniust magam részéről.Recseg,ropog,nagyobb hangerőnél dinamika nyista hát ez a helyzet Pista.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Turbolada II #3971 üzenetére
Én nem azt mondtam,hogy nem elég alá az Audigy 2 de akkor tényleg vmi nagy gáz lehet a kütyütökkel,ahogyan balika is írta.Az meg hogy a geniusok bármelyike is lealázná azon meg aztán tényleg csak mosolyogni tudok.Nekem is van egy fentebb belinkelt geniusom,nagy hangereje van ugyan, de akkor már semmi mélye és a dinamikának is nyekk....Ha te lecseréled a logit erre a geniusra akkor meg is érdemled.Azt kell hogy mondjam.
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #3971 üzenetére
Ha ez az, akkor van egy, de nem eladó.
Otthon, falun van a DVD lejátszóra kötve. Összehasonlítva a Z-5500-zal, utóbbinak jobb a mélye, erő szempontjából is. 10-esre tekerve meg sem tudnék maradni ugyanabban a szobában, szóval tényleg nem tudom, Nálatok mi a fene van. -
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Turbolada II #3968 üzenetére
Azon,hogy nincs mély azon csak mosolyogni tudok!
Amilyen beállításokkal használom még úgy is elég komolyat üt!Csak nem ilyen mindenféle szedett vedett hangkártyákkal illetőleg lejátszó progikkal kellene használni.Szvsz
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #3945 üzenetére
Mintha nem is ugyanaz a rendszerünk lenne. Lehet, hogy az új szériásak ilyen vacakok, vagy csak nekem van szerencsém, de semmi olyan problémám nem volt vele, ami itt mostanában előkerült.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Turbolada II #3952 üzenetére
Valóban nem, mert akkor már előfordulhat a zenében egy kevés búgás és az én fülemnek az valahogyan nem jön be.De szvsz. így elég dinamikusan szól.Mivel én optikai kábellel használom ezért nekem a thx beállításoknál felejtős a mély 80Hz-re állítása.Optikán ez nincs kihatással a mélyre.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Turbolada II #3950 üzenetére
kb. 14,5 négyzetméter a szoba mérete.A hangkártya progijában külön tudom állítani a master bass-t illetőleg a master treble-t. Tehát a mélyet is és a magasat is. Ezen kívül ott van még az EQ is,de ott nem nagyon szoktam állítani a mélyet,mert akkor áttolja a szatelitekre is. Nálam a mély 30%-ra van állítva és a magas pedig 60%-ra.A ST-on pedig a 7. kockáig szoktam tekerni a mélyet.A master volume 85%-ra van állítva. Az EQ-ban a következő beállítások vannak:
31Hz 0,0dB
62Hz 0,0dB
125Hz -7,7dB
250Hz 0,0dB
500Hz 0,0dB
1KHz 1.0dB
2KHz 2,4dB
4KHz 2,2dB
8KHz 7,4dB
16KHz 7,9dB
Az EQ hangereje pedig -1,9dB-re van állítva.
Az X-Fi Crystalizer pedig maximumon van.
Az én fülemnek tökéletesek ezek a beállítások.Évek óta így használom és teljesen jól műxik. -
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Turbolada II #3907 üzenetére
Hi kedves Lada!
Nekem is volt olyan, hogy elkezdett vibrálni a kijelzővilágításom.Majd ezt követően kicseréltem a biztosítékot egy 3,1 tized amperos biztire és azóta nem csinálja.Gyárilag 2amperos műanyag fos bizti van benne...
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #3936 üzenetére
Kipróbáltam 80%-on, így a dübörgés elnyom mindent, egyszerűen élvezhetetlen vele a zene. Ha Neked a normális hangképnél fontosabb az, hogy dübörögjön, akkor lehet, jobban járnál egy másik rendszerrel.
Esetleg még a cutoff frequency állítgatásával próbálkozhatsz, ha eddig nem tetted.eszement25:
De igen, azért van, csak ami elektromos hálózatra van kötve, annál előfordulhat akár ez is. Mindenesetre nem kéne neki.
Borkai:
Az analóg megoldás éppen, hogy sokkalta jobb, persze normális hangkártyával, nem az alaplapi vacakkal.
-
Borkai
tag
válasz
Turbolada II #3936 üzenetére
Digitálisan van összekötve a hangfal a géppel? Ha nem, úgy próbáld, mert az analóg megoldás fos, tényleg kevés mély jön ki akkor. Amióta megvan a cucc én coaxon nyomom, mert így a jó...
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #3931 üzenetére
Soha nem érkezett ilyen jellegű panasz rá. Nálam ha kell, szinte még a falak is beleremegnek, olyan erővel képes szólni a mély... Biztos, hogy nem romlott el az a hagfal?
mrThomi:
Lásd az előző választ.
-
mrThomi
addikt
válasz
Turbolada II #3931 üzenetére
na most neszivassatok
ugyvolt h z-5500 lesz....
Gwenius 5.1 6000--re gondoltam még... -
válasz
Turbolada II #3920 üzenetére
akkor nincs mas otletem
mellesleg szerintem nem tolja el a hangkepet , vnem is ertem mire gondolsz igazabol
DE teny ,hogy mas lejatszokban nekem is keves a basszus , szinte elvezhetetlen...x-bassal viszont odabasz de rendesen. Ezert is hasznalok kizarolag jetaudiot -
válasz
"Nektek 3 kocka hangerőnél van mély? Nálam alig van, pedig a Soundtouchon a mély 10 kockára van állítva és csak az ST-ről lehet vezérelni."
Ha zenere kell , probald ki a jetaudio -t , kapcsold be az x-bass -t benne.
3as kockan is szep kover basszust fogsz kapni -
FefeeX
veterán
válasz
Turbolada II #3911 üzenetére
A Genius mélye és magasa is dobozhangú, csúnyán szól... Emellett a cég is B kategóriás...
-
FefeeX
veterán
válasz
A Logitech valóban korrekt cég, nem véletlen hogy sok témában a legjobb/legnagyobb... Megkérik z árát a cuccoknak, de akkor azt kapod amit vársz...
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Turbolada II #3274 üzenetére
Nem azt mondtam,hogy hülye hanem azt hogy barom.
Éppen az elfogultsága miatt.Pláne ha ért hozzá,mert akkor alapból nem értem hogy miért költ ennyit erre a szettre + a hozzá szükséges dolgokra mint pl.hangkártya vagy netán dekóder.Ennyi..De mondom amúgy leszarom.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Turbolada II #3268 üzenetére
Jah,láttam!
Osztod a népet de ez a digitális egy barom.Ő sem képes tartalmilag értelmezni a irományaidat.Idióták.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Turbolada II #3260 üzenetére
A másik pedig Zsé....
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Turbolada II #3258 üzenetére
Oké,zsoké!Valszeg félreértettelek.Sorry!De amúgy igazad van.Lényeg hogy egyetértünk.Nekem is ez a véleményem csak kicsit félreértettelek.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Turbolada II #3256 üzenetére
Tehát akkor lehet azt mondani hogy összességében jó vásárnak számít.
Persze nyílván a Logitech is ráteszi a hasznát.De ha azt vesszük hogy a Logi hangszórói darabonként 9-11000ft között mozognak.Én úgy mondanám hogy gazdaságosabb befektetés mint a Crea és nem sokkal kapok elmosottabb hangképet.Mondjuk 2 csatornával kevesebb de ez kit érdekel.Viszont teljesítményben ottvan mint a Crea csak van még hozzá dekóder is + rá tudsz csatlakoztatni 6 eszközt.Azért az sem mindegy.Most hiába mondod hogy Crea+Dekóder=Pioneer erősítő meg JBL 5.1-es szett.Megveszed a szettet minimum 68000ft-ért akkor mondjuk minimum egy X-FI Fatality Pro előlapi kivezetés nélkül(30k) és még egy dekódert(min.20k) is.Ha ezt összeszámolod akkor minimum 118-120000ft-ból jössz ki.De ha nem veszel hozzá dekódert csak mondjuk egy Prelude 7.1-et(45-50k) akkor is ugyanott vagy.Mert hát ugye az ember csak szereti azt a fránya DTS-t?Ez a ráköltés minimum ha vmit is akarsz kezdeni a szettel.Illetve ebből levonhatod a dekóder árát de akkor aztán tényleg PC-hez leszel kötve.100 ropiért csak számítógéppel tudnám használni?
Hát nem is tudom..2x is meggondolnám hogy megvegyem-e!?
Arról nem is beszélek hogy egy dekódert is igen macerás szerezni hozzá.A Logi(min.63k) esetében veszel mellé egy pl.:Samsung asztali DVD-t(8k)+egy pótméteres Equalizert(8k) és még mindíg csak ottvagy hogy 78000ft.Tehát így még mindíg csak egy asztali DVD van csatlakoztatva a dekóderéhez és jut még hely 5 másik eszköznek.Mondjuk hogy 4-nek.Ezért a pénzért nem vagyok PC-hez kötve és kapok egy elég barátságos teljesítményt.Ha ennyit költök hangszettre akkor már nem a Crea-ra fogok 120000ft-ot költeni.Mindössze ezt szerettem volna megosztani a "kedves" Creative tulajokkal,de egész egyszerűen annyira elfogultak hogy nem fogják fel amiről az ember beszél.Rosszindulatról szó sincs részemről.Az sem vitatott hogy jól szól a Crea...De nem ennyiért.
Szvsz..
-
FireShadow
senior tag
válasz
Turbolada II #2659 üzenetére
en altalaban direct stereo x2-vel hallgatok zenét, alaplapi hangkari bass redir kikapcsolva
de szoktam PLII music-on ugy eröteljesebb a basszus de csak vocalos zenékhez jo sztem..csinaltam egy kis mélynyomó tesztelőt, ha jol tudom a beépitett bass redir meg a mozi szabvány az 120hz-en mondja meg a cutoff frekit(de javitsatokki ha tévedek), es 33hz a minimum amire képes, szóval ezekhez igazitva egy 33hz->120hz wav file 1 perc hosszan emelkedik. De óvatosan és ne egyből maxra tekerve. Főleg az ne akinek rendesen müködik mert szétszedi a házat
Erdekes megfigyelni hogy mikor "lép be" az asztal, az ágy, az ablakok, szomszédban a kutyaól stbstb
-
bzoley
veterán
válasz
Turbolada II #2663 üzenetére
Ez inkább hangzsuga, vagy méginkább annak szoftvere lehet. Perpill, ha átkapcsolok analógra, nálam is elég karcsú a mély, de coax-on keresztül leginkább vissza kell venni szinte a feléig a sub levelt. A hangkártyát én nem piszkálom, a Logitech-en állítom a bass szintjét.
Ja, SP1 előtt mintha normálisabb lett volna egy fokkal, de elég ritkán használom analógon, max. dts zenéknél. -
Kleroo
veterán
válasz
Turbolada II #2661 üzenetére
ezt honnan tudod? :Tangband W4 644
biztos vagyok benne hogy a logi szarakszik. de hátha nem.kezdj súlyzozni, hogy könnyedén cipeld majd -
Kleroo
veterán
válasz
Turbolada II #2651 üzenetére
hát akkor valami tényleg nem stimmelhet a méllyel(bár lehet a soundtouch hülyült be). és ha maxra tekered, akkor csak halk, vagy lehet hallani hogy többet nem bír és szét akar esni?
-
FireShadow
senior tag
válasz
Turbolada II #2647 üzenetére
lehet hibás a mélynyomod
probalj egy 33to 120hz tone-t csinalni adobe auditionba ha gondolod csinalok majd es feltöltöm az vegigmegy a mely hangokon.. nos ez nekem közel max hangerön max wooferrel ugy nez ki hogy fokozatosan vegigmegy a hullam a szobán, már ház padlóján érzem, a tetön a cseréptarto gerendak remegnek, elcsuszottegy sor cserép azóta nem merem ennyire maxon tesztelni.. meg ugy a szobában a cd-k a fali tartóból kipotyognak, üres müanyag palackok feldőlnek, a telefonom leszambázik az asztalról stb... -
Kleroo
veterán
válasz
Turbolada II #2649 üzenetére
akkor csináld azt, hogy csak a center/sub kábelét dugd a hkártyába, majd halkítsd le a centert. és külddd meg isszonyatosan,hogy bírja e a mély a kiképzést. mert hidd el az én 35nm-es szobámban(igaz sarkában) eszeveszett mélyt produkál.de tényleg. torzul a fejem egyy-két hardcore számnál. pedig amúgy sok dúúúrva mélyet hallotaam már(magnat 700w os kocsimély
)
-
Kleroo
veterán
válasz
Turbolada II #2647 üzenetére
centerrel nincs gond? hátha csak a kábel szaraxik. de ez elég sok hiba,hogy csak driver gond legyen.......az alaplapi hangod 5.1es?
-
Kleroo
veterán
válasz
Turbolada II #2644 üzenetére
mivel nincs logikus magyarázat, tedd újra az illesztőprogit(nekem is vacakol. pl csak a centerből és mélyből jön néha a zene)
éljen a creative -
Kleroo
veterán
válasz
Turbolada II #2642 üzenetére
talán írd le értethetőbben a problémád.és akkor én is tudok segíteni
-
Kleroo
veterán
válasz
Turbolada II #2639 üzenetére
hmm. master control? ez a soundtouch akar lenni? mert máshol nincs értelem állítgatni. ha szoftveresen babrálod, akkor feleslegesen több bass is kimehet a kis satelitekere, amik nem komálják.
a fejhallgat és egy 5.1 nem hasonlítható. nekem egy technics rp-f880-asom van, de még azt hallgatva sem jut eszembe hogy a z5500 rosszabb(sokkal jobb)
neked valami nem stimmelhet de nagyon. tölts le dts zenéket, és alkoss véleményt újra(és dobáld ki a 128-as mp3-aidat)
-
Kleroo
veterán
válasz
Turbolada II #2635 üzenetére
Nos: az jó hogyha iylen finoman skálázható.
de: az mp3-4 lejátszók hanfereje egy vicc a z5500hoz képest.én a cretive zen micromról hallgatva, boost11ig is eljutok.
a megoldás egyszerű. tekerd 100%ra az audigyit. ugyanis én az extreme music(100%on) társaságában még sose tudtam maxra eltekerni a hangerőt. mert már félhangerőn is letépi a pofám
nagy hangerőn pedig odébfúj a mélyyoutubeon vannak videók hogy a reflex nyílással papírt tépnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest