- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
válasz
LiteCross91 #134 üzenetére
Akkor ha tényleg ekkora kábel akkor éppen elég lesz. Köszönöm a segítséged de ha nem benézek pár informatika boltba van itt vagy 4 is XD
-
kmisi99
addikt
válasz
LiteCross91 #130 üzenetére
Én elhiszem neked természetesen még lehet hogy innen meg is tudom rendelni olcsón köszönöm a választ
-
Garmacor81
csendes tag
válasz
LiteCross91 #117 üzenetére
Thx
-
Garmacor81
csendes tag
válasz
LiteCross91 #114 üzenetére
Hali!
Köszi az infót!
Amúgy zene, game, film... -
LiteCross91
aktív tag
válasz
LiteCross91 #111 üzenetére
Üdv!
Bocs, de akit még is érdekel, annak gyors leírom, hogy K-Lite mellé AC3 codec és megy szépen az 5.1 MPC-al.
Garmacor81, az valóban nem nagy szoba, mivel panel, ebből adódik, hogy sok a szomszéd, szóval nem nagyon lehet bömböltetni, így véleményem szerint nem szükséges olyan erős hangrendszer. Mint már írtam magánházban lakok, a szobám 5X7-es, de én még nem mertem 3/4-nél több kakaóval hallgatni, mert közelről már fájt a fülem és ez nem vicc. Amúgy mire használnád? Ha zenére, akkor elég sztem egy jó 2.1-es rendszer.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
LiteCross91 #111 üzenetére
Szerintem a kérdésedet itt tedd fel!
Amúgy örülök neki, hogy meg vagy elégedve a cuccossal. XP alatt sejtettem, hogy nem lesz gond a kártyával, a Win7-es dolgot pedig nagy valószínűséggel félreérthettem. -
Kis zöld izé
senior tag
válasz
LiteCross91 #108 üzenetére
Mint oprendszer jó, de az más kérdés, hogy a kártyát hogyan kezeli. Pláne ha csak Vista driverrel meg Win7 alatt...
Érted?
Utóbbi oprendszerrel nincs tapasztalatom, de valószínűleg lesznek problémáid a driverrel. Mondjuk ez sok mindentől függ.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
LiteCross91 #106 üzenetére
Igen van hozzá driver, csak sok rá a panasz.
X-FI-ék háza tájékán is ez a helyzet, csak annyi a különbség, hogy azok korszerűbb kártyák, korszerűbb szoftveres körítéssel. Szóval csak óvatosan az Audigy - Vista párosítással. Több infóért kérdezz be a topicjába.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
LiteCross91 #104 üzenetére
Nem mindig az a jobb ami erősebb, itt gondolok a G51-re. Amúgy jobb, de zenehallgatásra kevésbé mint az X-540. Semmi jelentősége nincs, hogy felcserélted, csak a színjelölés más meg a kábelek hossza. Itt gondolok a hátsó hangfalak vezetékeire. De ha a hátsókat az első kimenetekre kötöd akkor sem lesz semmi gond. Az Audigy biztosan jobb lesz mint az integrált, feltéve ha XP-t használsz. Egyéb esetben akadhat némi problémád a driverrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest