- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
Kis zöld izé #109 üzenetére
Hi!
Megjött! Még most telepíti a drivereket, Mint mondtam a gépen Xp van, szóval a hozzá járó cd-t használom. A laptopomon pedig ezért örültem a win7-nek, mert a világon semmilyen drivert nem kellett telepítenem, felraktam is minden ment, a wifitől-hangon át minden. A videókártyához telepítés után nem tallált drivert, de rögtön az első frissítéssel letöltötte és felrakta, szóval mint mondtam semmi dolgom nem volt, csak igen-igeneket kellett nyomnom. Viszont nem tudom hogy a Win7, hogy viszonyulna az SB-hez, mert laptopba nem nagyon megy bele a PCI-os kártya
.
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
Kis zöld izé #107 üzenetére
Hi!
Én rühellem a Vistát, szóval eszembe se jut, még véletlenül se, akármilyen kapcsolatban foglalkozni vele. Win7 az már jó
.
-
törölt tag
válasz
Kis zöld izé #63 üzenetére
Oké,értem,köszi!
-
törölt tag
válasz
Kis zöld izé #61 üzenetére
Ilyen alaplapom van:
[link]
Itt Audio 8-Ch HD audio-t ír.Végülis szerintem nem rossz...
13 az már nekem sokNem hiszem hogy annyival jobb lenne,de 5-6 ezret még ráköltenék egy hangkarira...persze csak ha lenne változás...bár lehet hogy akkor nem nagyon lenne,mert mintha régebben azt olvastam volna hogy ez az integrált kari elég jó...
Ja a gigabyte oldalán ezt írja:
Integrated ALC889A 8-Channel High Definition audio with 106 dB Signal to Noise ratio, fully -
karay2
csendes tag
válasz
Kis zöld izé #58 üzenetére
ok, kösz a tanácsot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest