- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Azért módosítom a véleményem rohadt jó a cucc csak kell progi ami felhangosítja
Szerencsére sikerült nekem hangosítani és elnézet kérek a logitechtől hogy leszóltam
-
kmisi99
addikt
Nekem meg negatív véleményem van a térhangzás egyenlő a 0 val mivel a hátsó hangszórókból szinte szar se hallatszik csak ha a fülembe nyomom ezt a szutykot
-
kmisi99
addikt
Nektek ha matrixba rakjátok tökéletesen ugyan úgy szólnak a hátsók mint az elsők mert nekem nem lehet hogy az alaplapi hangkari? És egy asus xonar d1 mennyit dob a hangzáson?
-
kmisi99
addikt
Basszus tesztet csináltam vele kb fél perces volt de elég égett vagy inkáb ilyen furcsa szag jött ki belőle
-
kmisi99
addikt
Beraktam az asztala alá most a mélynyomót. Közvetlen a radiátornál van. Árttha akkora hő neki? az oldalával van oda fordítva és kb 1-2 cm re van tőle
-
kmisi99
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł #152 üzenetére
Hát nem tudom én 17 000 ér vettem szerintem nézz szét kicsit mert sokhelyen van 17-18 ér is de a 22 sem rossz érte
-
kmisi99
addikt
Az úgy jó ha a mélynyomót az asztal alá teszem? Mert csak úgy tudnám kivitelezni hogy ez egyik oldala az asztal oldalánál a hátulja szinte teljesen a falánál viszont a többi oldalán bőven lenne hely. Ja és csak mátrixban elég rossz a hátsók hangja amúgy normál 5.1 es hangzásnál tökéletes. Talán szoftver hiba?
-
kmisi99
addikt
Na megvettem nagyon jó de többet vártam basszust kevésnek találom haverom geniusán hatalmas basszus volt lehet valahogy állítani még jobban? meg a hátsók nagyon halkak.
-
kmisi99
addikt
Én ma rendeltem meg holnap jön én is 17 000 ér rendeltem. Már alig várom csak a rendőrség miatt aggódok nehogy kihívják csendháborítás miatt meg a hallásom miatt is aggódok mert ha meg lesz itt össze dől a ház úgy fogom használni.
-
kmisi99
addikt
Na jól megszívtam hétfőn reggel rendelem délután értesítenek hogy nincs
Na akkor nézek máshol találok egy jó helyet itt egy ezressel drágább de ekkor már ilyen hajnal kettő volt ezért úgy döntettem hogy reggel rendelem meg. Örülök is nagy boldogan kelek fel reggel és látom hogy 10 000 ft al drágábbna akkor délután nézek megint máshol és már szinte alig van hely ahol kapni de ha kapni is már sokkal drágább.
Ez ám a szívás most akció reményében várok 1 hetet ha nem lesz akkor mást veszek pedig ez lenne a leg jobb -
kmisi99
addikt
Szerdán már én is boldog tulajdonosa leszek.
De lenne egy kérdésem ugye van a center ami a monitorra rakható. És tudtommal a hangszórókban egy bazi nagy mágnes van nem rontja el az úgy az lcd monitort ha rárakom? -
kmisi99
addikt
válasz
LiteCross91 #134 üzenetére
Akkor ha tényleg ekkora kábel akkor éppen elég lesz. Köszönöm a segítséged de ha nem benézek pár informatika boltba van itt vagy 4 is XD
-
kmisi99
addikt
Ha nem gond meg kérhetek egy x540 tulajt hogy pontosan lemérné nem hogy hány cm esek a vezetékei mert ahogy látom hosszabbítót ne nem agyon tudok beszerezni és mindenhol mást olvasok van ahol azt hogy a hátsó hangfalak 5m-esek van ahol 4,7 van ahol 3,7. De persze csak ha nem gond
-
kmisi99
addikt
válasz
LiteCross91 #130 üzenetére
Én elhiszem neked természetesen még lehet hogy innen meg is tudom rendelni olcsón köszönöm a választ
-
kmisi99
addikt
na akkor a második kérdésre
akkor ez nem jó
http://www.pcx.hu/termek/audio-k-225-bel-rca-rca-1-5m-39031de van egy kis furcsaság ha a terméknek a képére kattintasz akkor ez jön be nem ilyen kellene véletlenül?
http://www.pcx.hu/pcx_upload/kepek/bAudio_kabel_hosszabbito_3_5mm_jack_2_5m.jpg
és akkor vajon melyik termék lehet? -
kmisi99
addikt
1.Hello vennék egy ilyen hangfalat érdekelne hogy mi a véleményetek róla?
2.És még egy kérdés milyen kábbelle tudnám meghosszabítani a hátsó hangfalakat?
ilyennel? http://www.pcx.hu/termek/audio-k-225-bel-3-5mm-jack-2xrca-1-5m-25825
vagy ilyennel? http://www.pcx.hu/termek/audio-k-225-bel-rca-rca-1-5m-390313. és több olyan hosszabbítót is összedughatok különösebb minőségromlás nélkül mondjuk nekem max úgyis csak 1,5 méter elég lenne de érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gumi és felni topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Tesla topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- NEXT LEVEL RACING NLR-A020 - LITE Free Standing Monitor Stand
- 5700X / B550 / 16 GB DDR4 / 250 GB SSD / 4 TB HDD / RM650X
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest