- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
chop
őstag
UP!
-
chop
őstag
Hali!
Vettem egy USB racket a regi vinyomhoz, bekotottem, erre a hangfal teljesen letekert hangeron elkezdett zugo, kerrego hangot kiadni magabol. Talalkozott mar valaki ilyesmivel? Foldelesi gond lehet, de kerdes, hogy en ezt magamnak meg tudom valahogy oldani?
Koszi.
-
chop
őstag
Megeri ehhez normalis hangkartyat venni? Jobb lesz a hangminoseg es - esetleg - hangosabb is lehet? Vagy csak kepzelodom?
-
chop
őstag
válasz
Motion_Blur #267 üzenetére
Annyit azert nem er nekem a hangkartya..
Megoldom valahogy. -
chop
őstag
válasz
eastsider #265 üzenetére
Mondom, mi a gebasz: van egy tunerkari, az foglal el egyet. Kivenni nem akarom, mert nem azert vettem. A Silencer elfoglal megegyet teljes egeszeben, illetve megegyet felig. Nem tudom mekkora ez az Audigy, mert ha nagyon hosszu, akkor ossze fog akadni a VGA ventijevel es nem lesz legaramlas. Igy mar ertitek a problemamat?
-
chop
őstag
válasz
eastsider #236 üzenetére
Nem is arrol beszelek, hogy van egy SLI-s lap, es akkor csak egy VGA-t rakok bele, masik meg hangkartya lenne, hanem van a PCI Express slot, es afolott van ilyen vekony, rovid, nalam fekete slot. Es nem tudom mi a neve, de mostmar minnya megnezem a gepkonyvben
Szoval olyanba kene nekem hangkari. Nem PCI slot, hanem szerintem PCI 1x-es, ahogy emlitetted. Szoval olyan, nah -
chop
őstag
Kene nekem egy olyan hangkartya, ami NEM PCI slotos, hanem PCI-E, vagy mi ez. Tudjatok ujabb lapokon van a a 16X-os PCI-E slot felett ilyen rovid, nalam spec. fekete slot. Nah, olyan kene nekem, mert nincs mar szabad PCI slotom...
Tudtok ajanlani valamit? -
chop
őstag
válasz
Motion_Blur #210 üzenetére
Nagyon gyanus, hogy helyfuggo. Ha ez nem lenne, akkor tenyleg utos kis cucc volna ez, de igy..nekem meg az a bajom, hogy mintha a magasak nem lennenek elegge magasak, legalabbis a mely melysegehez kepest. Tudtok kovetni?
-
chop
őstag
válasz
Motion_Blur #188 üzenetére
hat, ez tenyleg mukodik, cska eleg barbar megoldas
de ha nincs jobb..
-
chop
őstag
nagyon jo ez a cucc, de ez az esti radiozas kiakaszt..lehetetlen halkan zenet hallgatni, mert beledormog a kossuth radio..idegesito. nem hiszem el, hogy nem lehetett normalisan learnyekolni a dobozt. esetleg vmi szaki meg tudna buheralni szerintetek? mar a tunerkartyam radiovevojet is kiszedtem, hatha attol jobb lesz, de nem sokat ert. kicsit halkult, de ugyanugy hallom, szoval lenyegeben ugyanaz..
-
chop
őstag
arra van vkinek tippje, hogy pl winampban kb negyedere feltekerve mar jo hangja van a cuccnak, de pl bsplayerben igy meg nagyon halk. ez mitol lehet? kodek gond?
-
chop
őstag
en is beruhaztam egy ilyenre, egyelore tetszik, az eddig cuccomhoz kepest a mennyorszag a kicsike. nekem is radiozik a draga, de eleg halkan, szoval csak akkor lehet hallani, ha odarakom a fulemhez. ez meg nem tul jellemzo.
ez a sisterges+pukkanas nalatok az elejetol fogva elojott, vagy csak egy kis ido utan?..mert nekem egyelore nem csinalja, szeretnem, ha nem szokna ra..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- GTA VI
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BMW topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest