Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
rauschi15 #318 üzenetére
Mindenképpen szerezz be másik hangkártyát! SB Live! 5.1-et kapsz 2-3K körül pl. itt PH!-n is
X-540 annyiban más, hogy van hozzá távirányító és kicsit máshogy néznek ki a szatelitek. Illetve: ''A Logitech X-540 hangszórórendszer, a cég első mátrix surround-technológiával készült terméke'' -
Motion_Blur
félisten
válasz
Don Tomassin #294 üzenetére
Vidd vissza garba, ott letesztelik!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rockymitymók #288 üzenetére
Z-3
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Petimester #280 üzenetére
[link]
Talán segít... -
Motion_Blur
félisten
Ha teljesen leveszem a hangerőt, valósággal ordít a Magyar Rádió adása. Ennyire még soha sem volt hangos. Kezd elszakadni a cérna...
-
Motion_Blur
félisten
Z3e nagyon jó választás.
X-230-ról itt egy teszt: [link]
Alvin szerint az X-230 mélynyomója sokkal jobban megépített, sokkal jobban van hangolva, mint az X-530 és dinamikusabb a basszusa is. -
Motion_Blur
félisten
válasz
littlemole #172 üzenetére
Ha nem kell filmre, akkor Z-4
Sokkal elegánsabb, jobb minőség!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
csasziga #164 üzenetére
Jaja, este én is úgy nyomom, hogy a windózban leveszem a hangerőt kb. 1/3-ra és a hangrendszeren meg fenyomom 50%-ra.
+ nekem játékokban is eléggé le van véve a hangerő (20-30%-ra)
Amúgy tényleg nagyon jól dübörögPl: F1-es játékban a visszaváltásoknál olyat szól a lábamnál a mélynyomó, hogy kiráz a hideg
-
Motion_Blur
félisten
Mennyin van nektek? Nekem 50%-on
Ja és kinél jelentkezik az alábbi probléma?
''Helló!
Kérdésem az hogy tapasztalt e valaki hasonlót mint mi:
Ha hangszórókat csutkára lehakítod akkor idegen nyelvű rádióadás szól a szatelit hangszórókból, hol orosz, hol angol, változó hangerővel.''
Nálam is ez van. Nem tudom, hogy sírjak, vagy röhögjek rajta
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #48 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #19 üzenetére
''A mélnynyomója csúnyán szól, inkább döng/búg, mintsem dübörög. Az igazán mély hangok nincsenek kiemelve''
Egy kicsit én is így éreztem, de amikor betettem a gépbe az SB Live-ot sokkal szebb, tisztább, dinamikusabb lett a mély. Sajnos X-230-at még nem hallottam, de nekem ez tökéletesen megfelel -
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #42 üzenetére
Vazz!!! Beraktam az SB Live! 5.1-et és egyszerűen hihetetlen! Kb. 3x erősebben szól, sokkal szebb minden (magas, mély)
-
Motion_Blur
félisten
Na vettem egy ilyen cuccot. Hát ez valami kegyetlenül szól!!! Gyakorlatilag szétesik az íróasztalom, akkora basszus van! 40%-nál nem mertem még jobban felnyomni a mélynyomót
Hangerőt kb. 50%-ig mertem. Fosok, hogy szétesik a szobám
20K volt -
Motion_Blur
félisten
A HWT teszt nagyon bíztató! Nem tudjátok, hogy Székesfehérváron hol lehet ilyen cucct kapni? Media Markt?
mod: ja bocs, én az X230-ra gondolok[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest