- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellGreg
őstag
Kösz, viszont azt még tudni kell a hangrendszerről, hogy rca-kkal csatlakoznak a hangfalak a mélynyomóba, egyenként. ha a mélynyomó hátuljából kihuzigálom a hangfalak rca kábeleit és bedugdosom a lejátszó hátuljába? maga a lejátszó erősítőként is szolgál, vagy az külön kanyar?
-
arboczd
tag
Azt úgy értettem, hogy ha kihúzom a jack-eket, akkor nem puffog egyfolytában. De persze úgy próbáltam, hogy mindig kikapcsoltam előtte. Most még a hozzá adott RCA jack átalakítóval használom, ha ott vannak bedügva a jack-ek akkor se csinálja, csak ha rá van kötve az RCA to jack kábel, ami meg a gépbe, ha meg bedugom a gépbe akkor minden hangerőn csinálja!
A kábel vagy a gép nem tetszhet neki?
-
Möhe
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest