- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möhe
addikt
válasz
HellGreg #602 üzenetére
A barkács része rajtad múlik.De én nem buherálnám meg,csak ha nagyon-nagyon muszáj. A villanyos részéhez nem értek,gyenge voltam fizikából.Bár ehhez a hangfalteljesítményhez nem is kéne erőlködő. Inkább csinálj HTPC-t,ott tárold a HD anyagot,és nem kell megbontanod a kábeleket sem.
-
Möhe
addikt
válasz
HellGreg #595 üzenetére
Hali
Egyszerű a dolog.Megnézed az adott lejátszó hátulját,amin valószínüleg csak egy sztereo,és egy analóg 5.1 vagy 7.1-es kimenetet fogsz találni,amibe dughatnád az 530-as jack-jét,de a lejátszó nem keveri úgy a hangokat egy kivezetésen mint a számítógép hangkártyája. Gondolok itt hogy egy jack-en megy a mélyláda és a center,vagy a front,és a hátsó hangszórók jobb és bal oldani felállásban. Ebben az esetben nem lesz teljes értékű 5.1-es hang. Nem erre lettek ezek kitalálva,sajna mást kell kitalálnod a BR játékosod mellé.
(szvsz) -
Möhe
addikt
Ha pukkan akkor a villanyos áramingadozás a bibis. Nekem több éve megvan,pukkan,de nem rádiózik,pedig nekem is rálátásom van egy helyi átjátszó állomásra (~1km). Ne aggódj,nem lesz baja.A jack-et meg ne huzigáld ha be van kapcsolva,ha ki van, akkor se,minek?
Ha folyamatos a pattogás,pukkanás,akkor irány vissza a boltba,ott is próba ,majd kérj újat vagy vásárold le az árát. -
Möhe
addikt
-
Möhe
addikt
Szeva!
Nekem minden hagyszóró szól apalon.Lehet állítani a hangszórók pozíciónálását.Mennyire szóljon elől,illetve hátul, amit egy előre beállított mértékhez tudod kapcsolni,vagy megváltoztatni egy csúszka segítségével.Játék alatt,és filmnézésnél meg ki tudod választani hogy hardweresen,hangkártyával "hajtod" 5+mélyláda formában.Nekem tetszik a kis redszer,régóta megvan és a mindenapi nyúzás is megvan,persze ésszel.Villanykapcsolásnál és a hűtő bekapcsolásánál azért pukkan kicsit. Halgassad meg ahol erre lehetőséged nyílik. Jó kis cucc ez a maga szintjén.
-
Möhe
addikt
válasz
bangyika001 #434 üzenetére
~4 méter
-
Möhe
addikt
válasz
il migliore #431 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz.Szintén régóta van a gépemhez csatolva,de nincs semmi gondom vele.A hangja meg bőven elég ,a mély totál vissza van véve,winamp-ból is alapon szól,ennyi pénzért nagyon megéri. 540 szvsz dizájnban más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Vicces képek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- EAFC 25
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest