Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis zöld izé
senior tag
Tudom, hogy sok dologtól függ.
Ezt csak azért jegyeztem meg, mert én is egy kb. 120 esztendős parasztházikóban lakom. Az elektromos hálózat sem mai darab (több tíz éves).
Ugyanakkor volt már jópár Logitech szettem is, illetve van pár fajta a mai napig is, de soha nem tapasztaltam rádiózós problémát, sem pedig pattogást egyik szettnél sem. Ismerősöknek is vannak Logi cuccai és náluk sincs ilyesfajta probléma, annak ellenére, hogy nagyon sokan panaszkodnak, ezekre a hibákra..... 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezt csak azért jegyeztem meg, mert én is egy kb. 120 esztendős parasztházikóban lakom. Az elektromos hálózat sem mai darab (több tíz éves).
Ugyanakkor volt már jópár Logitech szettem is, illetve van pár fajta a mai napig is, de soha nem tapasztaltam rádiózós problémát, sem pedig pattogást egyik szettnél sem. Ismerősöknek is vannak Logi cuccai és náluk sincs ilyesfajta probléma, annak ellenére, hogy nagyon sokan panaszkodnak, ezekre a hibákra.....