- Beköltöztette az AI-t az iOS az Apple Musicba
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
-dija-
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek olyan tapasztalata, hogy mennyi ideig kellene bírnia ennek az egérnek? Mert nekem sajnos megadta magát, egy klikk helyett kettőt érzékel, "rángatózik"... szörnyű. Kb. másfél évig bírta, persze addig rendesen használatban volt. Lehet, hogy ez a normális élettartama, vagy valamit tehetnék még érte? Nem játékhoz használom, hanem dolgozni (dtp, rajzolás), és nagyon elégedett voltam vele mindig. Egyszer-kétszer kezembe került egy mx1000-es, aminek a súlya miatt hamarabb kikészült a csuklóm (nem 10, hanem 4 óra után kezdett el fájni). Az mx400-as kialakításával teljesen ki vagyok békülve, és az érzékenységével is (rajzolásnál nagyon kellemes élmény, nem is tértem át rajzpadra).
De alapvetően nem értek az egerekhez. Kb. beállítani sem szoktam... csak ha nagyon muszáj. Szerintetek van valami módszer, amit kipróbálhatnék, vagy vegyek egy másik mx400-ast?

köszi, d
Aktív témák
- Beköltöztette az AI-t az iOS az Apple Musicba
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Napelem
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Crimson Desert
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest