Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Aktív témák
-
-dija-
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek olyan tapasztalata, hogy mennyi ideig kellene bírnia ennek az egérnek? Mert nekem sajnos megadta magát, egy klikk helyett kettőt érzékel, "rángatózik"... szörnyű. Kb. másfél évig bírta, persze addig rendesen használatban volt. Lehet, hogy ez a normális élettartama, vagy valamit tehetnék még érte? Nem játékhoz használom, hanem dolgozni (dtp, rajzolás), és nagyon elégedett voltam vele mindig. Egyszer-kétszer kezembe került egy mx1000-es, aminek a súlya miatt hamarabb kikészült a csuklóm (nem 10, hanem 4 óra után kezdett el fájni). Az mx400-as kialakításával teljesen ki vagyok békülve, és az érzékenységével is (rajzolásnál nagyon kellemes élmény, nem is tértem át rajzpadra).
De alapvetően nem értek az egerekhez. Kb. beállítani sem szoktam... csak ha nagyon muszáj. Szerintetek van valami módszer, amit kipróbálhatnék, vagy vegyek egy másik mx400-ast?

köszi, d
Aktív témák
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- GTA V
- World of Tanks - MMO
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÚJ SteelSeries Arctis Nova 5P Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Szép ThinkPad Edge.15,6",FullHD IPS,Core i7 (8X3,3Ghz)GT740 2/4GB VGA,8/16GB RAM,256-512SSD,JÓ akku,
- Szinte ÚJ SteelSeries Tusq Gaming Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- Apple iPhone SE (2020) - 64 GB - fekete (249) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs