Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Poco F7 – bajnokesélyes
Aktív témák
-
-dija-
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek olyan tapasztalata, hogy mennyi ideig kellene bírnia ennek az egérnek? Mert nekem sajnos megadta magát, egy klikk helyett kettőt érzékel, "rángatózik"... szörnyű. Kb. másfél évig bírta, persze addig rendesen használatban volt. Lehet, hogy ez a normális élettartama, vagy valamit tehetnék még érte? Nem játékhoz használom, hanem dolgozni (dtp, rajzolás), és nagyon elégedett voltam vele mindig. Egyszer-kétszer kezembe került egy mx1000-es, aminek a súlya miatt hamarabb kikészült a csuklóm (nem 10, hanem 4 óra után kezdett el fájni). Az mx400-as kialakításával teljesen ki vagyok békülve, és az érzékenységével is (rajzolásnál nagyon kellemes élmény, nem is tértem át rajzpadra).
De alapvetően nem értek az egerekhez. Kb. beállítani sem szoktam... csak ha nagyon muszáj. Szerintetek van valami módszer, amit kipróbálhatnék, vagy vegyek egy másik mx400-ast?

köszi, d
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest