- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiEm-14B
csendes tag
A logitech honlapján an egy cégnév, a magyarországi képviseleté. Kis tudakozással találtam egy telszámot hozzá, felhívtam és egy magyar nyelvű menü után egy angolul beszélő hölgyike fogadta a hívást. Mondjuk lehet, ha magyarra váltottam volna, akkor ő is
, mindenesetre azt mondta, hogy nem tud kétféle változatról az 555 modellen belül. Kérdeztem, hogy Európában nincs-e az 555-ös kék színű kijelzővel mint az USA-ban, de azt mondta nincs.
-
PiEm-14B
csendes tag
Azt akartam kideríteni, hogy sikerült-e már valakinek megfejteni, hogy mi a különbség a Refresh és a normál modell között, csak elbénáztam az előző hozzászólást.
Egyébként nekem már volt egy 525-ös és engem is kifejezetten idegesített a click-es navigáló gombcsoport. Nem emiatt, de valakinek odaadtam és most egy 555-set szeretnék, ezért kérdeztem az előbbit.
-
PiEm-14B
csendes tag
Ezt én is szeretném tudni. Valaki azóta kiderítette?
Új hozzászólás Aktív témák
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
- Sürgősen eladó egy újszerű AI-erőmű!
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest