- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
Patrik.Varga #20 üzenetére
Van aki ragaszkodik hozzá, van aki leszarja.
Ez olyan, mint hogy valaki ragaszkodik 3 monitorhoz programozáshoz, másnál implicit megy az alt+tabolás 5 ablak között gondolkodás nélkül, elsőre.
Nekem véletlenül lett mechanikus billentyűzetem anno, Cherry gyártotta NEM TUDOM MILYEN KAPCSOLÓKKAL, de valamilyen mechanikus billentyűzet, jó nehéz, alsó hangon 20 éves, és való igaz, bármikor aláírom, hogy mai napig a legjobb gépelési élményem azon a billentyűzeten volt és van.
DE megvagyok nélküle is. -
válasz
Én összeraktam 2 olyan billentyűzetet is, hogy szinte totál némák. Az egyiknél (mert nem felsőpolcos) a space-nek kicsit van hangja, de egy sima bolti billentyűzethez képest ég és föld. Plusz - ahogy írják - ki tudod választani a neked tetsző gombnyomási erőt (könnyű, nehezebb széles skálán), érzetet, hangot, stb, hogy ne fájjanak nap végére az ujjaid, ne essen ki az agyad a kattogástól, minőségi ház, ami stabil, nem mozog az asztalon, tud BT, Wireless, kábeles kapcsolatot, makrózható, a gombsapkák is olyanra cserélhetőek, amilyenre csak akarod, legalább 6-8 féle gombforma is létezik, megint csak megtalálhatod a neked legjobban tetszőt, legkényelmesebbet, stb.
Szóval ez a hype arra van, hogy olyan munka vagy szórakozási eszközt rakj össze otthon magadnak még minimális technikai tudással is, ami maradéktalanul hozzád illik, módosítható, strapabíró, nem pedig x marketinges találta ki, hogy szerintük neked mi is lenne a megfelelő. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Sokkal jobb gépelési érzet és akusztika, plusz konzisztensebb és tartósabb. Kapcsolóból szó szerint több ezer féle létezik, így mindenki olyan nehézsgégűt (rugó), fajtájút (lineáris, taktilis, kattogós, valamint ezek silent verziói) és kapcsolóút-hosszal/aktuációs pont magassággal rendelkező cuccot használhat, amilyet csak akar.
A hangról meg: pontosan olyan hangos/halk/hangszínű lesz, amilyen alapból amilyenre építed. Akár sokkal halkabb, mint egy membrános (de általában aki egy kicsit jobban elmélyed a témában, nem lövi magát golyszlin azzal, hogy übercsendeset csinál).
Rengeteg dolog befolyásolja a hangot, lásd az oldal alja felé, az Akko switch guide kép felett: [link]
Clacky/poppy finomságok:
[link] ---> $$$
[link] ---> $$$
[link] ---> $$$
[link] ---> $$$
[link] ---> $$$Creamy thock:
[link] ---> $$$A nonpluszultra clicky:
[link] ---> $$$Hallgatnám egész nap. Meghozza a munkakedvet.
Silent:
[link] ---> Meh. De van ilyen is.A piac nagyságrendekkel mélyebb, mint a hazai boltok felhozatala vagy az MM-ben kiállított, csörgő-zörgő, legalsó polcos vackok.
Egy rövid összefoglaló a témában: [link]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
sokkal jobb érzés rajta gépelni, és időtállóbb is. a zajra meg annyit mondok hogy nem csak gémerpisti féle alsópolcos mediamartk sajátmárkás clicky szarok vannak hanem pl van ilyen is, aminek szvsz sokkal tolerálhatóbb hangja van akkor is ha nem te gépelsz rajta.
-
PTM
aktív tag
válasz
Patrik.Varga #11 üzenetére
Német, brit, francia, spanyol és dán kiosztásokon megmaradt az a gomb (a nagy Enter mellett). A US International meg egy ideje ilyen. Én a G915 X-ből ezért már brit kiosztásút vettem.
Nekem az se tetszik, ahogy a háttérvilágított gombokra utólag rányomják a fehér € feliratot, elég proli. De a többi Logitech is ilyen. Inkább hagynák le róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest