Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HThomas

őstag

válasz Tsebacsi #26 üzenetére

Persze, egy pillanatig sem vonom kétségbe, hogy egy jobb mechanikus ne lenne sokkal jobb minden szempontból, mint egy csóri membrános töredék pénzért, de azért ezt a hatalmas hype-ot sem értem, ami mostanában a mechanikusok körül van.
    Jobb? Jobb... de, hogy megéri a felárát az erősen szubjektív...

A csuklótámasz és a multimédiás gomb meg egy valódi user igény a sok közül. Valakinek fontos, valakinek nem. Én pl nem szeretem az Fn kombókat és örülök, hogy ott van a 4 dedikált gomb a Keychronon, amikre rámappeltem a Play/Pause-t és az előre/hátra léptetést.

#25 Csandi: továbbgondolva a hasonlatot, ez olyan, mintha azt mondanánk, hogy minden, ami nem éri el a Mercedes szintjét az egy használhatatlan szar, beleértve a Szuzukit is. Elhiszem, hogy van aki így gondolja, de ez az elitista hozzállás (nem rád gondolok, hanem általában) nem ad reális képet azoknak, akik épp azon gondolkodnak, hogy jó-e nekik a Suzuki, vagy cseréljék-e valami jobbra.

• HThomas

őstag

válasz Tsebacsi #23 üzenetére

"ne fájjanak nap végére az ujjaid, ne essen ki az agyad a kattogástól,"
    Ebben azért az a vicces, hogy egy átlagosnál picit jobb irodai / multimédiás hasznánlatra szánt membrános is tudja ezeket 10, max 15 ezer forintból, ami az átlagos igényeket bőven lefedi, ráadásul lehet olyat kapni, amin vannak dedikált multimédia gombok és beépített csuklótámasz, amik a mechanikus vonalon meglehetősen ritkák.
    " ki tudod választani a neked tetsző gombnyomási erőt (könnyű, nehezebb széles skálán), érzetet, hangot, stb, "
    El nem tudom képzelni, hogy az átlagember megvesz 5-10-féle kapcsolószettet, végigpróbál többféle kupakprofilt, átcserélgeti őket többször is, és megtalálja a neki tetszőt. Ez inkább csak hobby egy szűkebb rétegnek, aki élvezi és elszórakoztatja magát vele. Kb olyan ez, mint az autotuning; valakinek ez az élete, miközben az átlagember bőven elvan a szériamodellel.

Új hozzászólás Aktív témák