- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Úgy látom kb csak magammal beszélgetek ezen a fórumon, de sebaj, csak azért is leírom mi lett a végeredmény, hátha valaha valaki idetéved akinek segíthet

Először is megpróbáltam megragasztani pillanatragasztóval a belső részt, meg a külső eltörött műanyagot. Sikerült is ... kb fél percig tartott, annyira gyenge volt. Mint kiderült minden le, és felvételné a szétfeszítés közel teljs súja arra a kis merev műanyag részre hárul ... :/
Ezután megragasztottam megint a belső, és külső részt, betekertem pár kör szigszalaggal.

De itt nem álltam meg. Kivágtam fémből egy tató darabot, formára vágtam, meghajlítottam, és megcsiszoltam ahol kellett.
Végül ezt még rá szigszalagoztam a fülesre, és kész is.
Annyi hátránya lett ennek végül hogy a bal oldalsó fül rész oldalasan nem mozgatható, de ezt túl élem. A legtöbb fülesben ez a lehetőség gyárilag sincs benne.
Bő 1 hete használom így, és eddig tart. Nem tudom meddig lesz ez még jó, remélem sokáig. Tartani tart, ha nem is annyira szorosan, de ha nem futkározik, vagy headbangel vele az ember akkor nem esik le magától
Picit érezhető súlybeli növekedése van, de nem vészes, ez amúgy sem egy pille könnyű füles, arányaiban nem sokkal többet tesz rá. (bár nekem már a mikrofon szára is eltörött egyszer, azt is ilyen fémlemezes kitámasztós módszerrel oldottam meg.)(#50) gyilkos répa
Köszi a segítséget. Kerestem csere alkatrészt, de nem árultak. Bontásra megy egy egész füles túl drága lett volna, szóval megoldottam máshogy

A 933-ra nekem is csorog a nyálam... Ha negyed ennyiért adnák már vettem is volna meg

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Eladó Cambridge Audio Azur 851N hálózati lejátszó/DAC/előerősítő
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Picit érezhető súlybeli növekedése van, de nem vészes, ez amúgy sem egy pille könnyű füles, arányaiban nem sokkal többet tesz rá. (bár nekem már a mikrofon szára is eltörött egyszer, azt is ilyen fémlemezes kitámasztós módszerrel oldottam meg.)