Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sotyks94

aktív tag

válasz Sotyks94 #48 üzenetére

Úgy látom kb csak magammal beszélgetek ezen a fórumon, de sebaj, csak azért is leírom mi lett a végeredmény, hátha valaha valaki idetéved akinek segíthet :)

Először is megpróbáltam megragasztani pillanatragasztóval a belső részt, meg a külső eltörött műanyagot. Sikerült is ... kb fél percig tartott, annyira gyenge volt. Mint kiderült minden le, és felvételné a szétfeszítés közel teljs súja arra a kis merev műanyag részre hárul ... :/

Ezután megragasztottam megint a belső, és külső részt, betekertem pár kör szigszalaggal.

De itt nem álltam meg. Kivágtam fémből egy tató darabot, formára vágtam, meghajlítottam, és megcsiszoltam ahol kellett.

Végül ezt még rá szigszalagoztam a fülesre, és kész is.

Annyi hátránya lett ennek végül hogy a bal oldalsó fül rész oldalasan nem mozgatható, de ezt túl élem. A legtöbb fülesben ez a lehetőség gyárilag sincs benne.

Bő 1 hete használom így, és eddig tart. Nem tudom meddig lesz ez még jó, remélem sokáig. Tartani tart, ha nem is annyira szorosan, de ha nem futkározik, vagy headbangel vele az ember akkor nem esik le magától :D Picit érezhető súlybeli növekedése van, de nem vészes, ez amúgy sem egy pille könnyű füles, arányaiban nem sokkal többet tesz rá. (bár nekem már a mikrofon szára is eltörött egyszer, azt is ilyen fémlemezes kitámasztós módszerrel oldottam meg.)

(#50) gyilkos répa

Köszi a segítséget. Kerestem csere alkatrészt, de nem árultak. Bontásra megy egy egész füles túl drága lett volna, szóval megoldottam máshogy :)

A 933-ra nekem is csorog a nyálam... Ha negyed ennyiért adnák már vettem is volna meg :D

Új hozzászólás Aktív témák