- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
j4ck404
friss újonc
Helló, csak annyit tehet, hogy letölt egy megfelelő szoftververziót, itt található a letöltési link és a probléma rövid leírása [Logitech Gaming Software]
-
bpen78
újonc
Sziasztok,
Gondoltam leírom az én tapasztalataimat, hiszen a ti leírásaitoknak köszönhetően rendeltem be magamnak egy fejhallgatót.
Egy refurbished G930-at rendeltem az eBay-en a BigDeals nevű amcsi cégtől (szállítással együtt 18000 ft volt).
Törötten érkezett; nem csoda, hiszen csak egy sima pufi borítékban küldték el... 2 elem tört el, szerencsétlen módon az ellenkező oldalakon. Az egyik villa alakú tartó, ami a hangszóró részt tartja és az egyik tartó ami ezt a fejhallgató részhez kapcsolja (amit te is posztoltál).A füles 100%-osan működőképes volt (benne volt a csomagban az USB "kábeldob" és a reciever is).
Megreklamáltam pár fényképpel az eladónál. Visszafizették a teljes összeget..
Az eBay-en rendeltem hozzá kb 7000 forintért alkatrészt (annyi a különbség, hogy nem G930 van az egyik alkatrészen hanem G430; plusz szerencsém volt, mert Németországon belül ingyen szállították, onnan pedig rokonok haza szintén ingyen).
Most jött a barkács része, ugyanis el kellett vágni a vezetéket, hogy cserélni lehessen az alkatrészeket (sajnos mindkét oldalon). Az 5 vezetéket mindkét oldalon meg kellett forrasztani és zsugorcsövezni (az 1mm-0,5mm zsugorcső jó a vékony vezetékekre). Szerencsére rettentő hosszan ki lehet húzni a kábeleket aztán vissza is lehet gyömöszölni a fenti részbe, így nem volt olyan nagyon szívás a forrasztás.
..és működik!
Ég és föld a korábbi headset-emhez képest! Csak ajánlani tudom.További szép napokat!
-
cbalazs01
csendes tag
Szia tudom, hogy későn szolok de a Logitech oldalárol rendeltem egy G933 at. 2 hét után meghalt. Elküldtem a Fixithez. Nem tudták megjavitani. Most ott tartok hogy visszaküldték a rosszat és várom a UPS től az uj terméket amit pénteken kapok kézhez. Szoval ha veszel valamit külföldön a számla a neveden van. Valami elromlik rajta a fixit megjavitja ingyen futár oda - vissza. Ha javithatatlan küldik az uj terméket.
-
cbalazs01
csendes tag
Szia Sotyks !
Köszönöm, hogy válaszoltál a kérdéseimre. Én azért szerettem volna ezt a fülest megjátszani, mert jónak ígérkezett volna a vezetéknélküli használat. De az a helyzet, hogy akor inkább beruházok a Logitech G933 - ra gondolom, hogy azzal jól fogok járni, mivel mint írtam hosszútávra szeretnék tervezni.
Igaz, hogy egy olyan tipus amiről még kicsomagolós videót sem találtam magyar nyelven. Sőt még tesztet sem.
Ha mákom lesz abban az esetben nem csinálok rossz vételt. Mert már megrendeltem Hollandiából.
-
-
Sotyks94
aktív tag
Úgy látom kb csak magammal beszélgetek ezen a fórumon, de sebaj, csak azért is leírom mi lett a végeredmény, hátha valaha valaki idetéved akinek segíthet
Először is megpróbáltam megragasztani pillanatragasztóval a belső részt, meg a külső eltörött műanyagot. Sikerült is ... kb fél percig tartott, annyira gyenge volt. Mint kiderült minden le, és felvételné a szétfeszítés közel teljs súja arra a kis merev műanyag részre hárul ... :/
Ezután megragasztottam megint a belső, és külső részt, betekertem pár kör szigszalaggal.
De itt nem álltam meg. Kivágtam fémből egy tató darabot, formára vágtam, meghajlítottam, és megcsiszoltam ahol kellett.
Végül ezt még rá szigszalagoztam a fülesre, és kész is.
Annyi hátránya lett ennek végül hogy a bal oldalsó fül rész oldalasan nem mozgatható, de ezt túl élem. A legtöbb fülesben ez a lehetőség gyárilag sincs benne.
Bő 1 hete használom így, és eddig tart. Nem tudom meddig lesz ez még jó, remélem sokáig. Tartani tart, ha nem is annyira szorosan, de ha nem futkározik, vagy headbangel vele az ember akkor nem esik le magától
Picit érezhető súlybeli növekedése van, de nem vészes, ez amúgy sem egy pille könnyű füles, arányaiban nem sokkal többet tesz rá. (bár nekem már a mikrofon szára is eltörött egyszer, azt is ilyen fémlemezes kitámasztós módszerrel oldottam meg.)
(#50) gyilkos répa
Köszi a segítséget. Kerestem csere alkatrészt, de nem árultak. Bontásra megy egy egész füles túl drága lett volna, szóval megoldottam máshogy
A 933-ra nekem is csorog a nyálam... Ha negyed ennyiért adnák már vettem is volna meg
-
-
WhiteHawk24
tag
Mivel nekem ez probléma így megéri.
(Sokszor kezdem el szidni TS-en az embereket, hogy a mondandómba vágnak, erre le van halkítva a mikrofonom
)Meg az is a G35 mellett szól, hogy a vezérlők nem a kábelen vannak, hanem konkrétan rajta fix helyen, így kevesebbet kell keresgélni.
-
WhiteHawk24
tag
Néztem a G430 is, de nekem szimpatikus a mikrofon visszajelző led (rendszeresen elfelejtem visszahangosítani
), meg a G35 elnémítja a mikrofont ha felhajtom ha jól olvastam. Ez is szimpatikus benne.
A külfölddel az a baj, hogy necces a garancia, és itthon is van kedvezményem, tehát nem éri meg a külföldi vásárlás.
-
gyilkos répa
tag
Szia!
Köszönöm a választ. Végül megint dugdorásztam a kábeleket és - egyelőre - megszűnt.
Viszont egy kérdés mindenkihez, aki használja: nálatok is van a fejhallgatóban egy folyamatos alapsistergés bekapcsolást követően? Ez hangerő szabályozásával nem változik (ha hangosítom, nem lesz erősebb), azonban bekapcsolás után rögtön jelentkezik, csak kikapcsoláskor szűnik meg.
GyR
-
Zan
aktív tag
Köszönöm! Akkor megnyugodtam; részben. Engem sem zavar végül is, de azért elmehetnek a ****omba, hogy ennyi pénzért ilyet nem lehet állítani, főleg azután, hogy a G35-ön, ami ugyan ez pepitában, csak kábellel, ott lehet..! Nevetséges kicsit azért, ha belegondolsz, vagy nem
?!
-
Sotyks94
aktív tag
Időközben rájöttem hogy mi a probléma, és leírom, hátha másnak is segít. Szóval a probléma a hordozható eszközeim wifije volt. Főleg a frissen beszerzett 2013-as nexus 7-essel akad össze. Ha az be van kapcsolva a közelben, rendszeresen lecsatlakozik a füles. A HP laptopom, és a Nexus 5-ösöm (valamint a régi nexus 7-esem) nem nagyon produkálta ezt a problémát, csak ritkán, de ha azokat is kinyomom akkor 100%-ban jó a készülék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest