- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyilkos répa
tag
Sziasztok! Másfél éve használok ilyen fülest, az ebayen extrém olcsón vettem. Habár szerintem azt, amennyit boltban kérnek érte, messze nem éri meg, de mivel olcsón vettem, nem panaszkodtam.
Eddig.
Kb. egy hónapja brutálisan gerjed ugyanis az eszköz, mégpedig oly módon, hogy pl. arra is reagál ha mozgok, ha megérintem a fejhallgatót, vagy akár a számítógép házát. Elképesztő erős és elviselhetetlen (persze csak akkor, ha az önhang be van kapcsolva, de a mikrofon használatát teljességgel lehetetlenné teszi).
Érdekes módon egyébként az USB kábelek átrendezése után megszűnt a dolog egy ideig, de most egyszer csak váratlanul ismét megjelent.
Próbáltam a wifit kikapcsolni, más kábellel, kábel nélkül, stb., az sem segített.
Van esetleg tippetek, hogy ezt mi okozhatja és hogy próbáljak a végére járni?
Köszi előre is.
GyR
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- Új Lenovo 14.5 Yoga Slim Pro 7 IPS 2.5K 90Hz Ryzen7 7840HS 32GB 512GB RadeonT 780M Win11 Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest