- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Már levajaztam a C.enterrel, ugyanis meg kellett rendelni, azt mondta a srác akivel beszéltem, hogy 99 %,hogy átvehetem ma.Remélem nem csúszik már be semmi gikszer.Amúgy itt 6750-ért adják.Kösz,ha még tegnap szólsz jó lett volna, de ha valami gáz lesz, lehet hogy mégis érdekel majd.
-
adalbert1
veterán
Ha minden igaz,sikerül egyet szerezni a C.enter-től,tehát megoldódott a probléma. De a többi bolt elmehet a csába,ahol csak kamura kiírják hogy van, és mégsincs.
-
adalbert1
veterán
Rávettem magam,hogy szerezzek egy ilyet.De a forgalmazókkal már megint tele van a f*szom.Mindegyik ujjal mutogat a Logitechre,hogy mekkora egy gennyes cég,hogy nem szálít nekik,stb.Akkor mi a fenének rakják bele a nyomorult árlistájukba?
Valaki tudja,hogy hol van az a bolt Budapesten, ahol bemegyek, kérek egy ilyet, kifizetem, és vihetem is haza? -
adalbert1
veterán
Sehonnan nem sikerült beszerezni,akkor több helyen azt mondták,hogy para van a Logitechcel mint forgalmazóval, nem szállít időre,stb.De most újból láttam egy-két árlistában,így gondolkozok,hogy a jövő héten beruházok egyre.Ki tud valami jó helyet,ahol nem kell rá várni,és nem is a legdrágább? Esetleg tapasztalatok a joy-al kapcsolatban?
-
adalbert1
veterán
A hertánál nincs,a másik boltnál sem amit mondtatok,de ott legalább annyit mondtak,hogy 2-3 hét a szállítási idő,én pedig jobban szeretném előtte megnézni,kézbe venni mielőtt megveszem...A netes megrendelős cuccokban pedig nem nagyon bízok.Ennyit a számtech. helyzetről,hogy legalább 4-5 helyen hirdetik,de raktáron sehol sincs,és vagy hoznak pár héten belül,vagy nem is lesz.
Egyéb ötlet?Esetleg Logitech márkabolt? -
adalbert1
veterán
Kösz a segítséget,de most sajnos nem érek rá telefonálni,majd du. megkérdezem őket.
-
adalbert1
veterán
Sziasztok! Logitech dual action gamepadot akarok venni,nagynehezen találtam a neten egy boltot,nevezetesen a magicompot,ahol a neten külön Logitech árlista van,(máshol nem nagyon láttam ilyen gamepadot) viszont az eladó srác azt mondta,hogy a magyarországi képviselet szivatja őket,és hogy hónapok óta nem nagyon kaptak semmilyen cuccost tőlük.Tehát van valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest