- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
detroitrw
addikt
Tudna nekem valaki mondani teszteket a Logitech Dual Action Gamepad -ról?
Érdekelne hogy milyen játékhoz jó és milyen játéknál nem lehet használni.
Please help mert ilyet akarok venni
Forever PS!!! -
adalbert1
veterán
Már levajaztam a C.enterrel, ugyanis meg kellett rendelni, azt mondta a srác akivel beszéltem, hogy 99 %,hogy átvehetem ma.Remélem nem csúszik már be semmi gikszer.Amúgy itt 6750-ért adják.Kösz,ha még tegnap szólsz jó lett volna, de ha valami gáz lesz, lehet hogy mégis érdekel majd.
-
-
adalbert1
veterán
Ha minden igaz,sikerül egyet szerezni a C.enter-től,tehát megoldódott a probléma. De a többi bolt elmehet a csába,ahol csak kamura kiírják hogy van, és mégsincs.
-
adalbert1
veterán
Rávettem magam,hogy szerezzek egy ilyet.De a forgalmazókkal már megint tele van a f*szom.Mindegyik ujjal mutogat a Logitechre,hogy mekkora egy gennyes cég,hogy nem szálít nekik,stb.Akkor mi a fenének rakják bele a nyomorult árlistájukba?
Valaki tudja,hogy hol van az a bolt Budapesten, ahol bemegyek, kérek egy ilyet, kifizetem, és vihetem is haza? -
adalbert1
veterán
Sehonnan nem sikerült beszerezni,akkor több helyen azt mondták,hogy para van a Logitechcel mint forgalmazóval, nem szállít időre,stb.De most újból láttam egy-két árlistában,így gondolkozok,hogy a jövő héten beruházok egyre.Ki tud valami jó helyet,ahol nem kell rá várni,és nem is a legdrágább? Esetleg tapasztalatok a joy-al kapcsolatban?
-
adalbert1
veterán
A hertánál nincs,a másik boltnál sem amit mondtatok,de ott legalább annyit mondtak,hogy 2-3 hét a szállítási idő,én pedig jobban szeretném előtte megnézni,kézbe venni mielőtt megveszem...A netes megrendelős cuccokban pedig nem nagyon bízok.Ennyit a számtech. helyzetről,hogy legalább 4-5 helyen hirdetik,de raktáron sehol sincs,és vagy hoznak pár héten belül,vagy nem is lesz.
Egyéb ötlet?Esetleg Logitech márkabolt? -
adalbert1
veterán
Kösz a segítséget,de most sajnos nem érek rá telefonálni,majd du. megkérdezem őket.
-
T_bee
aktív tag
E-bolt
Bővebben: link
vagy C.enter
Bővebben: link -
adalbert1
veterán
Sziasztok! Logitech dual action gamepadot akarok venni,nagynehezen találtam a neten egy boltot,nevezetesen a magicompot,ahol a neten külön Logitech árlista van,(máshol nem nagyon láttam ilyen gamepadot) viszont az eladó srác azt mondta,hogy a magyarországi képviselet szivatja őket,és hogy hónapok óta nem nagyon kaptak semmilyen cuccost tőlük.Tehát van valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Acer notebook topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest