Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xjj
csendes tag
Jól elvagyok itt egyedül, de talán segítek valakinek ezzel - ha már én nem kapok ötletet.

Google hangoutsben slideshow-ként működik a kamera, Skype alatt normálisan - csak rossz a kép. Gondoltam, megnézem megint a Logitech Capture-t, hátha... mire autoupdate-elte magát, és megtalálta a kamerát. Elkezdtem váltogatni a felbontások között - 360p-ben rendesen működik, annál feljebb pedig slideshow.
Lássuk, mit mond a hardverigényekre a Logitech!
“For 720p video calling we recommend at least a 1Mbps upload and download internet connection, and a 2 Mbps connection for 1080p video calling. We recommend a 2.4 GHz Intel Core 2 Duo or higher with 2 GB of RAM. (For specific requirements please check your preferred video calling client’s homepage, as requirements can vary.)”
Quad Core 3,5 GHz-es procim van, 8 giga rammal, köszönöm. A netkapcsolatom a speedtest.net szerint perpill 93 Mbps.
Ezek után miért szaggat a kép 720p-ben és 1080p-ben?

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest