- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pkc83
őstag
János és Péter találkoznak. János azt mondja Péternek: “Adj nekem egy juhot, akkor nekem pontosan kétszer annyi juhom lesz mint neked!” Péter azonban ezt felelte: “Nem! Jobb, ha te adsz nekem egy juhot, mert akkor mindkettőnknek ugyanannyi lesz.” Hány juha van Péternek és hány Jánosnak?
-
Pkc83
őstag
Ha kilencszer egymás után feldobsz egy pénzérmét és mind a kilencszer írás lesz akkor hány százalék az esélye, hogy tizedikre fej lesz?
-
Pkc83
őstag
Egy pásztornak át kell vinni a folyón egy farkast, egy kecskét és egy káposztát. A csónakkal egyszerre csak az egyiket tudja átvinni. De ha a pásztor magára hagyja a farkast a kecskével, vagy a kecskét a káposztával, akkor az egyik megeszi a másikat. Hogyan kelhetnek át a folyón, hogy senkinek ne legyen bántódása?
-
Petya25
őstag
Adj nekem enni és élni fogok, adj nekem vizet és meghalok. Mi vagyok?
-
Pkc83
őstag
Van egy 9 literes, és egy 4 literes vödrünk, és egy patak, amiből vizet meríthetünk. Pontosan 6 liter vízre lenne szükségünk. Hogyan járjunk el?
-
Pkc83
őstag
A 7 törpe házikójában valaki eltört egy tányért. Hófehérkének így számoltak be a történtekről:
Tudor: Nem Szundi volt. Én voltam.
Morgó: Nem én voltam. Nem Hapci volt.
Vidor: Tudor volt. Nem Morgó volt.
Ki törte el a tányért, ha a törpék egyik állítása igaz, a másik hamis? -
Pkc83
őstag
Először az egyik fiú kiszáll az egyik parton a másik meg a másikon ahol a katonák vannak!
Aztán 1 katona átmegy a másik partra majd onnan az ottmaradt fiú vissza! Aztán mindkét
fiú átmegy és az egyik visszajön. Megint 1 katona megy át,fiú vissza.. És igy tovább
míg át nem ment az összes katona! -
Petya25
őstag
Egy szakasz katona ér a folyóhoz, ahol a hidat lerombolták, és át kell kelniük rajta. A folyón csónakázik 2 fiú. A csónak olyan pici, hogy vagy 1 katona fér el benne, vagy a két fiú. Hogyan tudnak átkelni a folyón?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Battlefield 2042
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest