- iPhone topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcstuning
tag
Igen, tudom, hogy a tuning, az mindig valaminek a rovására megy, hiszen nem a gyári kopást hozza a motor, ez teljesen evidens, hogy akkor rövidebb élettartam várható. Igazából, igen az a legészszerűbb felállás, ha olyan autót választ az ember, amit már nem kell tuningolni, tehát megfelel a teljesítménye a tulaj által felállított követelményeknek. Viszont én, ha nem is 'nagy teljesítménynövelés már rögtön az elején' célból, de érdekel a tuning, főleg először egy szebb hangzás kialakításában.
Optikai tuningot majd én ezután hoznék egy autóra, illetve természetesen ez szubjektív, nekem ilyen lesz (lenne) a rendszer. Azt vallom, hogy addig ne nagyon villogjon az ember, ameddig nincs mivel.
hcs
[Szerkesztve] -
hcstuning
tag
Ez elindított bennem egy olyan gondolatot, hogy akkor ha ilyen nagy tuningőrületbe van valaki, akkor mit csináljon először a kocsijával, ha teljesítménynövelésre utazik. Na most ez nyilván függ a kocsi típusától, motortól stb., hogy mivel kell kezdeni de ha egy direktszűrő meg kipufogó rendszer ilyen kényes dolog (eddig tévhitben éltem, a direktszűrőt absz. jó dolognak tartottam, most egy picit elbizonytalanodtam az olvasottak alapján) mivel ajánlatos kezdeni? Én chiptuningra gondolok, mondom én ezt lelkes autórajongóként, kevés hozzáértéssel.
hcs
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest