- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
static00 #322367 üzenetére
négyezer. ilyen volt nekem is. Van kicsit drágábban kisebb szenzorokkal is, az szebb lesz beépítve. Ha találsz olyat, aminek van csatlakozó a szenzorkábelen is, olyat vegyél, máskülönben később macerás lesz levenni a lököst a fix kábelek miatt. Biztosan van olyan hely, ahol beszerelik, én magamnak csináltam,
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
static00 #166643 üzenetére
Alapvetően az előkészítés homokszórással szokott menni. Utána szerintem otthon simán le lehet fújni pár flakon spray-vel. Vagy ha tudsz venni bontóból újszerű felnit, ami korábban pótkerék volt, akkor el tudod adni a régit, és az összességében talán olcsóbban is kijön (azért én arra is fújnék plusz réteget, hogy tartósabb legyen
). Utóbbi esetben célszerű gumi csere idejére időzíteni, és a kopott gumikat a rozsdás felniken hagyni, úgy könnyebben elviszik, aztán a jókra rakatni az új gumikat. Acél árban nem sok használható alu lesz szerintem, magasabb fogyasztás, stb
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végső megjelenési dátumot kapott a Metal Eden
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- BestBuy ruhás topik
- Renault, Dacia topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest