- Két Ultrával készül a Xiaomi
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bankkártya alakú és méretű AirTag alternatívát mutatott be a Ugreen
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz r.levente75 #35566 üzenetére
Hiaba torlik le, nekem eleg sokaig eresztette a lukakon a trutyit.
-
z123456789
addikt
válasz r.levente75 #35560 üzenetére
(#35560) r.levente75
Vicc...(#35561) runner 125
Akkor azt mondod, hogy ez kapufa? (Ilyen "tiszta" mindenhol)Szabad megkérdeznem, hogy kivel csináltattad, és hol?
Mert azt hiszem, hogy felkeresek még egy szakit, és körültekintőbb leszek. Megkérem, hogy egy árajánlattal megspékelve legyen szíves részletezni a folyamatot! És persze rákérdezek, arra, hogy van-e lehetőség a fotós doksira?
A mostaniakhoz meg bemegyek, és elpanaszolom, hogy én nem erre gondoltam üregvédelem alatt...[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz r.levente75 #35566 üzenetére
Ajtónként 3-4db 5-6mm-es lyukat? Nem szokták, mert így belefolyik a lemez visszahajtásába is.. még inkább elszigetelve a kifolyó víztől a fémet.
De ha mégis, világítsd meg elemlámpával, látni kell."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz r.levente75 #35560 üzenetére
Pedig egyszerűen ellenőrizhető.
Az ajtók alján lévő vízkivezető nyílásoknál látszódnia kell a kifolyt üregvédőnek, ugyanis addig kell fújni az ajtó belsejét, míg az összes furaton nem kezd el folyni / csepegni a viasz szerű üregvédő anyag.
Ugyanígy átnézhető belül a motorháztető furatainál lévő üregvédő nyom.
Mondjuk kerékvédődobok alatt már valóban nehezebben ellenőrizhető, én ezért kértem fotós dokumentációt 1,5 éve."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz r.levente75 #33488 üzenetére
gumim az kuka...tavaly novemberben vettem az autot, téli lemezen, nyári meg alun, de nem néztem milyen koszos...aztán most vettem gumit, mondom feltetetem, de előtte megtisztítom...
és akkor sósav....köszi mindenkinek
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
veterán
válasz r.levente75 #33488 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
válasz r.levente75 #32250 üzenetére
Hm, öregebb, de szebb, mint én...
Egye fene elcserélem veled a puntomra..
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
aero.
veterán
válasz r.levente75 #32247 üzenetére
Mennyiért adod?
-
EQMontoya
veterán
-
zack
nagyúr
válasz r.levente75 #32255 üzenetére
Látszik. Gondollo ma szíved csücske. Ezek még BMW-k voltak.
Egy M3-mat elfogadnék ebből a mai napig.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Közben megjött a válasz erre.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
325?
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
MunezXBK
nagyúr
E30, jól látom?
-
TheProb
veterán
válasz r.levente75 #32247 üzenetére
Szép, mennyi idős?
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Kornel
veterán
válasz r.levente75 #31910 üzenetére
Inkabb fehéres, kékes az olajtol lesz.
-
veterán
válasz r.levente75 #31760 üzenetére
A gumit nem bántja ha rövid ideig (5-10 perc) van rajta a sósav. A kefe az optimális esetben hosszú nyelű legyen, vagy húzz vmi gumikesztyűt.
Rbálint88 írja a disznózsírt próbáld meg, én étolajról hallottam hasonlót.
Dörzsiszivaccsal ne menj neki, 100%, hogy összekaristolod a felnit (személyes tanulság).
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz r.levente75 #31757 üzenetére
Szia!
"Házi praktika vonalon": hagyományos, fényezett alufelni esetén sósav+kefe leszedi a retket, utána slaggal öblíteni kell.
Bitumenre sebbezint használok a fényezésen (gyógyszertár 400 Ft), nem várom meg, hogy rákövüljön.Szerk: Háztartási sósav, nem hígítva.
[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
válasz r.levente75 #29191 üzenetére
Köszi szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest