- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Városban szoktam néha kötsög lenni, amikor elém vágnak és a lámpánál utolérem őket - elkezdem emelni a kocsit és lehet látni a tükörben hogy mint a galamb tekergeti a fejét ahogy takarom ki folyamatosan egyre jobban a napot
Azt nem tudom honnan veszed h billeg, mert ha felemelem, akkor olyan kemény lesz hogy elpattog mint kecskeszar a betonon - még a TC nagy terepjáró tesztjében is van róla videó hogy viccesen pont fordítva van.
Különben Comfort fokozatban használom a legtöbbet ami a leglágyabbMágus2: van is respektje ha izmozik így
Qru Bubija és egy rnd 5er mellett is izmozott
EQMontoya: na jó de az IS nem is erre lett kitalálva. Domi hasmagassága is elfogadható volt ha felemeltük, de az is irgalmatlan alacsony ehhez a monstához képest. Mondjuk a helyedben egy LS460 alá nem mentem volna
(#33750) darál0w: egyössz a talira és bepróbálod Munez avantját. És majd rájössz
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iPhone topik
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest