- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- One mobilszolgáltatások
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
válasz
MunezXBK #113485 üzenetére
Mint fire marshal kerdezem remelem nem te parkoltad le a takarito kocsit a tuzolto keszulek ele?
Nalunk megrugodna az nagyon ha ezt meglatjak
ui: postolj meg kepeket hatha bele tudunk meg kotni valamibe
Amugy megtalaltad a szamitasod?
Irhatnal valamit a melorol. Hogyan telik egy atlag nap vagy jonnek e kulonleges requestek? Gondolom ez mast is erdekel rajtam kivul -
-
válasz
MunezXBK #113009 üzenetére
Hiba kiolvasás, törlés és esetleg ha felmerül hiba, akkor ránézni, hogy vajon miből jöhet, pl különféle nyomásértékre, szenzor állapotra ránézni. Szóval inkább diagnosztikai dologra kellene, hogy ha én nem is tudom megcsinálni, de egy kiinduló pontot tudjak adni a szerelőnek, hogy mit csináljon, milyen irányba induljon el. Akár autóvásárlásnál ránézni az autóra, hogy minden rendben van-e.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MunezXBK #112806 üzenetére
Pedig pont erre a méretre lőnék. A garázsba nem férne be egy nagyobb autó és belső méretben is elég lenne. Amúgy sem szeretem a batár autókat, ezzel még viszonylag könnyen találok olyan parkolóhelyet ahova beférek a városban. Viszont a hasmagasság kéne a telek miatt...
mod:
jozsi252: TurtleWax nekem bevált.
-
válasz
MunezXBK #112617 üzenetére
Mikor nálunk volt az 540i próbán akkor a céges sofőr kivett valamit a csomagtartóból, kulcsal nyílt, minden más ajtó zárva, cucc kivesz majd lecsuk, kulcs benne... Pótkulcs kitudjahol vidéken/amerikában... Jött egy hóbortos szaki aki megfúrva a csomagtérajtót hozzáfért a zárbovdenhez, úgy kinyitotta.
Amúgy minden új autó ilyen, amin már ki lehet nyitni csak a csomagtartót, ha nem figyelsz kész a baj -
kisza25
félisten
válasz
MunezXBK #112581 üzenetére
A start-stop-al pár dl benzint spórolsz, cserébe lejösz a pályáról forró turbóval és a stop lámpánál leállítja a motort, meg hasonlók.
Hideg motorral elindulsz és még hidegen 100 méterrel arréb leállítja a motort...
Biztos van inteligensebb rendszer is, de amihez eddig szerencsém volt ezt csinálta.
Utoljára a kia stonic volt start-stopos amit vezettem, de azt egyből kikapcsoltam mielött indultunk, nem tudom abban hogy működik. -
szőröscica
addikt
válasz
MunezXBK #112566 üzenetére
Nincs ezekkel semmi gond, amit leír, ő így gondolja, erre van szüksége.
Csak ne örök igazságokként közöljük a saját véleményünket és ne húzzuk rá minden helyzetre. Én pl. radar/kamera nélkül nem vennék kocsit, mert első nap megszopnám Budapesten. Bénán parkolok, rengeteget segítenek. A következő autóm biztosan tele lesz vezetéstámogató rendszerekkel (adaptív tempomat, sávtartó, automata reflektor, stb). Ő ebben csak a drágán meghibásodó alkatrészeket látja. Használtam már start-stopos kocsit, engem nem zavar - sőt örülök, ha pirosnál állva lekapcsol, nem pöfögök feleslegesen.
De megértem, hogy neki a Balaton környékére ezek nem kellenek, nem is kötök bele a hozzászólásába.
-
EQMontoya
veterán
válasz
MunezXBK #112522 üzenetére
Akkor többet kell sportolni, én 181 vagyok meg 79kg, és az MX5-be is beférek.
Egyébként a TT, azon túl, hogy az RS tényleg megy, mint a barom, meg szépen szól az 5 henger, mit ad?
Mondjuk egy sima, 4 hengeres kivitelben?Mert játszós nem lesz, arra RWD kellene, szerintem szépnek sem szép különösebben (ez nem az Audi hibája, egyszerűen keresztben lévő orrmotor mellé nem lehet szép kupét rajzolni), a 4 henger meg hangban sem fog nagy élményt adni.
-
-
-
BigBlackDog
veterán
válasz
MunezXBK #109685 üzenetére
Jóétvágyat (ha már pont így, étkezés közben vagy, gondoltam megosztom ezt a szépséget)!
-
HoaryFox
őstag
válasz
MunezXBK #108855 üzenetére
Pénteken voltam Szfváron, 3 helyen volt parkoltatva az autó, de sajnos csak itthon vettem észre a sérülést. Persze cetli semmi.
Szerk.: A lökös felett be is van nyomva a lemez, szóval azt javítani kell. A lökhárítót mondjuk így is úgy is újra akartam fényeztetni, 1-2 helyen már jön le róla a fényezés.
-
-
-
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
MunezXBK #108163 üzenetére
Aporpó, te foglalkozol fényezésjavítással is, vagy csak a készterméket turbózod tükörfényesre?
Ősszel járunk Baden-Württenberg-ben, ha addig nem találok jó szakembert a horzsolások eltüntetésére, akkor útközben átadnám neked a gépet megmunkálásra. Ha ilyennel nem foglalkozol, akkor is, mert nem árt neki a szalonfény
-
Snoop-y
veterán
válasz
MunezXBK #107929 üzenetére
Linkeld mar pls. Ha annyira draga majd sporolok ra vagy eladom a kocsit es akkor. Hmm wait...
Komolyan erdekelne:
Fasza borapolo (vilagos vaj bor)
Egy sampon
Egy gumi faszasito
Egy felnitisztito
Vajszinu muanyag betethez valami tisztito.Eleg a marka. Van penz lovera jeligere
Johet privatban is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Automata kávégépek
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest