- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
válasz
Speeedfire #109334 üzenetére
Nincs rajta rendszám se, nem a lámpa lesz a legnagyobb gondja.
Ez a környék egy hatalmas parkolóparádé
Challenger, 2 db M2, M4 cabrio, 2 SQ7, M6, C63, S63.
-
Snoop-y
veterán
válasz
Speeedfire #109332 üzenetére
En azt mondanam valamelyik Gulia sport wagon.
-
válasz
Speeedfire #109281 üzenetére
Egy időben sok pénzt öltem autó zene-bonába. De olyat összerakni amit sok mérnök csinál laborban nem lehet - szerintem.
-
válasz
Speeedfire #109277 üzenetére
Autóba, ráadásul utólag, igen nehéz komoly és jó hi-fi-t épíni. Nem viccből kellett a MarkLevinson v Bang&Olufsen a jó hangzáshoz.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Speeedfire #109277 üzenetére
A pontos receptet a VAG csoport tudja, dupla tűzfal.
-
Integrale
veterán
válasz
Speeedfire #109275 üzenetére
Na erről beszéljünk majd privátban. Az a bajom, hogy maga az autó kifejezetten halk, szélzaj 160-ig szinte nincs, ahogy a futómű felől sem jön semmi zavaró, cserébe szerintem a motor hangos/vagy a többi zaj alacsony annyira, hogy felfigyeljek a motorra.
Szóval valami kellene a tűzfalra, vagy környékére. -
Declare
őstag
válasz
Speeedfire #109012 üzenetére
A kettö között van az ültetett es csippelt honda Jazz
Abszolut erröl szol az autovalasztas....a racionalitas es az elvezet közötti potméter tologatásáról
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Speeedfire #109010 üzenetére
ride or die, bitch
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Speeedfire #108984 üzenetére
E30.
Kaszaking: ne csodálkozz, ha hentestől veszed.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Speeedfire #108984 üzenetére
Isetta.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Speeedfire #108906 üzenetére
Nekem is tetszik es persze az aranak a felet eri kb.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Speeedfire #108906 üzenetére
Tény hogy f@sza, de ilyen áron már lehet mást vennék.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Speeedfire #108829 üzenetére
Ugyis lehet, hogy utalod a vetelarat, vagy alairatsz legalabb 2 tanu elott egy papirt, hogy X osszeget vett at, mint vetelar.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Speeedfire #108826 üzenetére
Igen, mert a jogalkoto ugy gondolta, hogy nem kotelezo kelleke a szerzodesnek a vetelar (304/2009Korm.rend. lasd lent), amit en nem ertek, szerintem szukseges, mar csak amiatt is, hogy ha valaki vesz autot, majd dragabban tovabb adja, akkor szja kotelezettseg keletkezik, ennek ellenorzeset neheziti ez a korulmeny, holott pl ingatlan eladasnal is fel kell tuntetni, ami alapjan a nav az illeteket (es adott esetben szja-t is!) kiroja.
De mas jogszabalyt rekordsebesseggel modositanak es fogadnak el.3. § * A közúti közlekedési nyilvántartás járműnyilvántartásba bejegyzett jármű tulajdonjog változásáról szóló teljes bizonyító erejű magánokirat kötelező tartalmi elemei a következők:
a) * a jogügylet jogcíme;
b) a jogügylet tárgyát képező jármű azonosító (rendszám, alvázszám) és gyártmány adatai;
c) * a felek természetes személyazonosító adatai (családi és utóneve; születési helye és ideje; anyja születési családi és utóneve), állampolgársága (hontalansága), a személyazonosságát igazoló okmány típusa, sorszáma, lakcíme; jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet esetében a szervezet megnevezése, képviselőjének neve, székhelyének (telephelyének) címe, cégjegyzék-, illetőleg nyilvántartási száma;
d) * a járműhöz tartozó okmányok (forgalmi engedély és törzskönyv) sorszáma;
e) * a járműnek a vevő birtokába kerülési időpontja, valamint a birtokba vételkor a kilométerszámláló műszer által jelzett érték (km-óra állás);
f) * a tulajdonjog változás hatálybalépésének napja;
g) a felek nyilatkozata, mely szerint mindkét fél teljesíti bejelentési kötelezettségét a közlekedési igazgatási hatóságnál a tulajdonjog változás hatálybalépését követő, jogszabályban meghatározott határidőn belül;
h) a felek nyilatkozata arról, hogy ismerik a bejelentés nyilvántartásba történő bejegyzéséhez fűződő joghatásokat, valamint a bejelentés elmaradásának, illetve bejelentési kötelezettség késedelmes teljesítésének jogkövetkezményeit;
i) * a bizalmi vagyonkezelés alapján fennálló kezelt vagyonba tartozó tulajdonjog ténye.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Speeedfire #108797 üzenetére
Mi?
-
V911
tag
válasz
Speeedfire #108768 üzenetére
Hasonló méretű itthon is van a kertben.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Speeedfire #108688 üzenetére
Csak egyenesen akart továbbsétálni, úgyhogy teljesen érthetetlen a szituáció.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Speeedfire #108685 üzenetére
A rendelőnél, ahol anyum is dolgozik, egy babakocsis anyuka kiszúrta a doki autójának egyik gumiját, mert "nem fért el". Ott állt, ahol az ügyelet fehér Corsája is.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Speeedfire #108601 üzenetére
Most elképzelem ahogy mindenki ül a kocsiban, megy a klíma és közben nyomjuk telóról a ph-t.
Peter.70: Szombaton néztem pont, hogy nálunk a teremgarázsban 24,4 fok volt kint meg 34.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Speeedfire #108587 üzenetére
Legközelebb több promót kap a dolog akkor.
Én sem voltam, örültem, hogy végre a hűs lakásba hazaértem.
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Speeedfire #108510 üzenetére
-
Snoop-y
veterán
válasz
Speeedfire #108138 üzenetére
Del angliaban fasza az ido es alig esik. Atlagban kb olyan tavaszi idovel.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Speeedfire #108138 üzenetére
Bírom a hideget és az esőt is, csak épp nem legyen több, mint +25°
Unokatesóm kint van Kanadában, már vagy 15 éve, ha itt nagyon meleg lesz, lehet az lesz a vége 😀
..és ott az üzemanyag is olcsóbb -
-v-
addikt
válasz
Speeedfire #108095 üzenetére
Addigra kanadaba kell, europaban is mar nagy bajok lesznek addigra a klimavaltozas miatt, tenerifet meg addigra elnyeli az ocean, meg ott delen minden megsul kiszarad etc ...
-
stickermajom
addikt
válasz
Speeedfire #108114 üzenetére
Alku kérdése a németeknél. Én pl. 5-öt kaptam az Opelre.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Speeedfire #108114 üzenetére
Hát, japóknál 3-5 év van, koreaiaknál 7...
-
EQMontoya
veterán
válasz
Speeedfire #108098 üzenetére
Azért a két év gari nagyon sovány...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ez most szerintem egy jó videó lett
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Mondjuk ez a nulla az elején szép és jó, de a végén azért elmondja hogy ha benzines/dízelt veszel újat, vagy elektromosat, arra itthon kapsz ingyen szervizelést 5év/60 ezer km-ig, na neki az i3-ason is ez volt, ha nem lett volna most 90 ezret kellett volna kicsengetni egy úgymond lópikula szervizelésért.
-
válasz
Speeedfire #108086 üzenetére
Tenerife. Kb ilyen.
Olcsó a benzin és a szesz is. Autópálya max. 120 kmh, viszont vannak bőven szerpentinek. -
szentkuti11
addikt
válasz
Speeedfire #107912 üzenetére
Nekem mindegy, hol olvasom, de egy ilyen listát én is örömmel olvasnék.
-
-v-
addikt
válasz
Speeedfire #108006 üzenetére
Hihetetlen gyarilag milyen puhara es dulongelosre csinaljak ezeket az mx5-oket ... a 2 lityos kene egy kompresszorral es egy kemenyebb, ultetett futomuvel.
-
Integrale
veterán
válasz
Speeedfire #108006 üzenetére
Pont az elobb neztem meg, az AE86 nagyon kene.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Speeedfire #107930 üzenetére
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Speeedfire #107922 üzenetére
En a Sonax mintaboltban vasarolok mostanaban a 13.-ker-ben
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Speeedfire #107924 üzenetére
Sonax is, attól még ingyen se kéne.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Speeedfire #107922 üzenetére
Wolf is egy kula, de mindegy.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Speeedfire #107795 üzenetére
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Speeedfire #107745 üzenetére
kicsit hadd jártassam már a számat azért
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Speeedfire #107687 üzenetére
Mivel nem értek hozzá így okoskodni se akarok, de ezt szerelő mondta, + aki behozta + neten se olvastam annyi rosszat erről az M43-ról. De ha sz@r ha nem, már ez van...
-
válasz
Speeedfire #107585 üzenetére
Dettó, ha a helyzet úgy adja, törekszem, hogy ne egy tötymörgő mögött menjek. De getszi mód nem szoktam benyomulni sehova, ha van hely, gázt adunk, a többit megoldja a 240nyúlmókus
(#107584) zoo8800 :
Ilyen akarok lenni én is!! Csak még nincs elég tartalék
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #107402 üzenetére
Több ccm, kevesebb oktán
-
Jaffa75
őstag
válasz
Speeedfire #107365 üzenetére
és látod lőn igazság... Nagyfaluban ennél sem több, vidéken meg örül ha a 2/3-a beesik, elégedett ügyféllel.
Annyit találtam mondani, h nem olcsó.. nem azt hogy drága, és hoztam mellé összehaonlítási alapot. Tegyük hozzá, hogy Bandita szerelőjének óradíja maszekban ez alatt van - tudom, az olcsó... -
Jaffa75
őstag
válasz
Speeedfire #107358 üzenetére
Egy felkapott Red Sun-nál 8000 a rezsióra... olyan vasak állnak bent (NSX, 800+ lovas Skyline-ok.,...), ami nem ez a kategória. Ennek fényében a 30 nem olcsó...
Nem hiszem hogy olcsó lenne a 30k, de mindegy is, nem én fizetem...
-
brumi1024
veterán
válasz
Speeedfire #106991 üzenetére
Csomag nélkül jöhetne. Úgy 18 körüli összegért meg is kaphatod.
Focvis: És mi volt a vélemény az S3-ról? A GTI után nem lenne nagy változás szvsz.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Speeedfire #106991 üzenetére
Nagy? Nyuszi vagy, McFLy?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Speeedfire #106988 üzenetére
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Speeedfire #106987 üzenetére
Ertesz a backendhez? Hmmm.
Egy backend fejlesztesre 1 evet mondtak mosst nekem.
Ha megoldod 3 honapon belul, akkor beszelek valakivel... -
EQMontoya
veterán
válasz
Speeedfire #106984 üzenetére
Mihez értesz?
-
válasz
Speeedfire #106965 üzenetére
Az utóbbi időben hány olyan VAG tulajt tuCC phról mondani aki megcsinálta? A helyzet az , hogy tudomásul kell vennem: nincs ingere az embereknek vállalni amit elértek. Csoda hogy eddig volt aki megtette. Én meg meguntam a széllel szemben pisálást.
-
válasz
Speeedfire #106900 üzenetére
Jobban szeretek cigizni, mint táltosbenzint tankolni.
@ tboy: a csipsszel - nekem úgy tűnt - jobban kormolt ez is. Most egész kulturált.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Speeedfire #106884 üzenetére
legóvatosabb álláspontom:
lehet az autón olyan külső, egyedi azonosító (akár neonzöld és narancssárga vasalódeszka, matrica, akár horpadás is), ami által már egyedileg azonosíthatóvá válik annak tulajdonosa. „személyes adat”: azonosított vagy azonosítható természetes személyre („érintett”) vonatkozó bármely információ; azonosítható az a természetes személy, aki közvetlen vagy közvetett módon, különösen valamely azonosító, például név, szám, helymeghatározó adat, online azonosító vagy a természetes személy testi, fiziológiai, genetikai, szellemi, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára vonatkozó egy vagy több tényező alapján azonosítható.
így nem tenném céltalanul közzé.
Az új GDPR célhoz kötöttséget és jogalapot is előír az adatkezeléshez:A személyes adatok:
a)kezelését jogszerűen és tisztességesen, valamint az érintett számára átlátható módon kell végezni („jogszerűség, tisztességes eljárás és átláthatóság”);
b)gyűjtése csak meghatározott, egyértelmű és jogszerű célból történjenMi a célod a közzététellel? Milyen jogalapon történik? (6 jogalapból lehet "választani", nem látom itt azokat.)
Ha teszem azt semleges helyen előtted 25 tök egyforma fehér Rapid megy is a rendszámot kitakarod, ott személyes adat nincs. De a közúti forgalomban, pl. a Váci úton simán látok valamilyen módon egyedi autókat.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Speeedfire #106878 üzenetére
Amúgy meg úgy sem lehet a videó felvételeket jogi úton használni, ha jól tudom
itt revideáltam a korábbi álláspontomat
Tehát rögzítesz, ha nincs semmi, azonnal törlöd, de lgalábbis nem teszed közzé.
Ha gond, akkor hatóság részére átadható. -
válasz
Speeedfire #106870 üzenetére
Quelima SQ11-e van ha jól rémlik.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Speeedfire #106865 üzenetére
mindig működik, és nem mondanám hogy túlságosan kímélva van.
Egy Alfát birtokolni olyan mintha lenne egy elképesztően dögös csajod, nem biztos hogy mindig jól viselkedik, de az egyértelmű hogy pótolhatatlan.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Speeedfire #106859 üzenetére
En sosem fotozom az enyemet! ☝️
-
Elektrosokk
veterán
válasz
mi alfások minden nap ezt csináljuk!
-
kisza25
félisten
válasz
-
válasz
Speeedfire #106842 üzenetére
jópézé bármikor bármi eladó
-
akela91
addikt
válasz
Speeedfire #106799 üzenetére
5-20% -ot lehet alkudni. Kereskedéstől függ. Opelnél lazán lealkudtam 1 millát, de a végén mazda lett(ahol a töredékét engedték el)
-
válasz
Speeedfire #106795 üzenetére
Tudom.
De nem akarod elhinni, hogy európai autóknál a listaár és az eladási ár között jelentős különbség van.
-
válasz
Speeedfire #106785 üzenetére
Hidd el, hogy tényleg tudom, hogy mennyit fizettem a kasszánál.
Amit írsz számot, az volt a lélektani határ; abban már az üvegtető is benne volt, és az ülésfűtés is belefért volna, de azt buta módon kihagytam; minden más fontos cumót belerendeltem.
Kisza mindjárt megmondja, hogy ritka Hunyadi árából mennyit engednek a kasszánál.Engedtessék meg nekem, hogy esetleges 5-10% árelőny ellenére VW-t vegyek, ha az jön be.
Meg a kockás kárpit.
Mechanikus sperr csak a GTI Performance-ban van, 1300 euróval drágább és Magyarországon nem forgalmazzák. Ha lett volna, olyant vettem volna, bár hétköznapi használatnál nincs előnye, plusz a kilométereim min. 70%-a autópályás.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Speeedfire #106789 üzenetére
Jó ötlet csak kell még a szoftveren reszelniük. Egy csomó adatból (oldalgyorsulás, kormányszög, sebességfokozat, gázpedálállás, kerékfordulatszám, stb) próbálja kitalálni előre, hogy milyen mértékben zárjon össze. Ez nem könnyű feladat szóval nem csoda, hogy elsőre nem annyira sikerült tökéletesre.
mod:
Snoop-y: Én erre az új STI RA-R-re is kíváncsi lennék.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Van benne rendes LSD (mechanikus sperr) csak kapott egy elektronikus vezérlést.
-
Snoop-y
veterán
válasz
Egy Megane RS vagy egy Type-R meg mindig eleg elvezheto.
Vagy lehet behozni japanbol Spec C STI-t. Na ott lesz ereszd el a hajam
-
kisza25
félisten
válasz
Speeedfire #106776 üzenetére
nem magamtól találtam ki, bár lehet, hogy téved a cikkíró:
És akkor ott van még a futóműhöz a sperrdifi. Az E-LSD (Electronic Limited Slip Differential) névre keresztelt szerkezet többtárcsás mechanikus difizár, elektronikus vezérléssel. Nem a fékezgetős rettenet, hanem igazi, nagyon jól működő mechanikus sperr. Ez egészül ki nagyon jól megválasztott kormánygeometriával: az első-kerekes i30N-nel olyat lehet fordulni szűk íven, hogy ez valóban párját ritkítja. -
brumi1024
veterán
válasz
Focvis szerintem egészen tisztában van a valós Golf árakkal (nem a listaárral, az nem ugyanaz), hisz vett egyet újonnan.
Johnny_vT: Nem tudok róla, szerintem nem volt.
-
-v-
addikt
válasz
Pista is megtekerte [link] a kormanyon visszajelzes nincs, karaktere nincs a motornak, bugi nincs az autoban.. ilyen kirakat hothatch ez, bar mondjuk a legtobb az ma, mert ez kell az embereknek.
-
brumi1024
veterán
válasz
Pl, 11:40-től. Vagy fórum, itt a spriccelőkre is panaszkodnak. Ugyanitt eggyel feljebb a motorral is vannak problémák, de azokba nem néztem bele.
-
brumi1024
veterán
válasz
Speeedfire #106759 üzenetére
Sok apróság van, amiből látszik, hogy most kezdik a hothatchezést, pl a gyenge ablaktörlőmotor, ami 170+ tempónál nem tud törölni.
-
válasz
Speeedfire #106759 üzenetére
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Speeedfire #106740 üzenetére
az autóba szerelt kamerakép lesz live nem a forgatás!
(#106744) Tsebacsi nagy volt
-
kisza25
félisten
válasz
Speeedfire #106731 üzenetére
arról kell, hogy legyen papír, de nézd meg, hogy a hirdetésben 940e km van írva, nem 300e km
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Speeedfire #106731 üzenetére
de csak a motort cserélte, nem az egész autót. mondjuk az tény hogy látszik hogy volt gazdája.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Speeedfire #106724 üzenetére
Te milyen kijelzőre kötöd rá?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Speeedfire #106654 üzenetére
Halló! Van itthon valaki? Gondolkozz, McFly! Gondolkozz!
-
Snoop-y
veterán
válasz
Speeedfire #106640 üzenetére
Sok mindenbol kihuz de szar guminal vagy telen nyarival sosem tudhatod mikor veszted el a tapadast es akkor az AWD esetleg meg nagyobb kulimaszba is keverhet mert olyan iranyba tolja a gepet amire nem szamitasz. Mire kettot pislantasz mar teton vagy valahol.
Angol subaruklubban minden telen rabaszott valaki mert ugye angliusok nem hasznaljak a teli gumit mert itt nincsen ho
Oszt a szep 2 fokos hideg betonon ment a tripla leszurt ritberger a nyari gumikkal
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Speeedfire #106637 üzenetére
Nem szoktam de azért a Mátrában tartom a tempót a MX5-ös huligánokkal simán.
Sajnos nem igaz, ha sz@r a gumid a 4wd fabatkát sem ér.
Mikor az öreg BS Potenza volt fent, majdnem feltekertem a szalagkorlátra a gépet én is esőben.
-
Snoop-y
veterán
válasz
Speeedfire #106637 üzenetére
Ez mondjuk ordas nagy tevedes, ha nem Colin McRae vagy akkor e gondolatsor egy elegans powerslidehoz vezet feltekeredve az alabbiakra:
es itt szabadon valaszthato a rendelkezesre allo tereptargyak kozul mint buszmegallo villanyoszlop kerites etc
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Speeedfire #106627 üzenetére
Jaja, belkevertem a Black-es szálat
Neki elég lenne de a 200 lóra határeset. Ha vmi erősebb szívó ami nem hirtelen adja le az erejét és 4wd-s arra még talán de inkább már arra sem erőltetném.
mod:
Nekem a 173 ló + 4wd-re még éppen elég a CC.
-
válasz
Speeedfire #106154 üzenetére
Napi 2*25km, plusz sallang. Szerelő van három is, pici műhelyek, mindhárom helyen 1 szaki dolgozik, egészen más árban mint egy márkaszerviz.
Amúgy nagyjából erre számítottam, kb döntetlen, talán egy kicsit a honda irányba billen a topik mérlege, mondjuk ugye egy autós topikban mit is várna az ember, ha nem vezetni szerető embereket
-
tboldi
nagyúr
válasz
Speeedfire #105809 üzenetére
Csak arra reflektáltam, hogy “befejezett MX-5-öt” nem kap B-L-A-C-K másfélért, ha arra vetemedne.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Speeedfire #105800 üzenetére
Másfél milkáért S2K? A használhatóak 3x, a tényleg szépek 4x annyiba kerülnek.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #105777 üzenetére
Tovább mennék, ez a két blokk pont szereti a hasát - SDI városba még elmegy valami kis kasznival, és lehet számítani rá, hogy elvan 5 literrel, fenntartása pedig végképp minimális. Amúgy ott lenne a régi Prius is, ha nem volna esztétikai bűntény
Esetleg kávédaráló, mint pl A2
Smart után szabadon Mini is ott van, de az 1.6 PSA dízelen kívül nem tudom, van-e használható motorral.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Speeedfire #105777 üzenetére
Egyetertek
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Speeedfire #105724 üzenetére
El is szokták ott dobni a vasat.
-
-v-
addikt
válasz
Speeedfire #105740 üzenetére
Az új Supra a BMW Z4-gyel közös alapokra épül és annak motorkínálatán is osztozik.
Akkor a motor biztos tartós és problémamentes lesz benne
-
-v-
addikt
válasz
-
válasz
Errol az jut eszembe, amikor anyosek meseltek, hogy voltak kint Ausztraliaban egy ismerosnel, akinek az 70+ eves anyukaja vitte oket mindenhova kocsival. Elso alkalommal amikor beultek es jott a korforgalom, kisse meglepodtek amikor a mama nyil egyenesen athajtott a kozepen. A kovetkezonel viszont volt padka, amit az utasok messzirol kiszurtak es mar elkezdtek kapaszkodni a kozeledeskor mivel a mama egyaltalan nem lassított, de aztan egy tempos 50-es kanyarral kikerulte azt, mondvan "hulye azert nem vagyok, tudom melyiken lehet atmenni". Fal feher volt mindenki a kocsiban
Azt mondanom sem kell, hogy nem ritka eset, amikor forditva megy be a korforgalomba, ugye ott jobb oldalon kozlekednek, Magyarországon meg pont forditva, fel evet el ott, fel evet itthon, nem mindig megy gyorsan az atallas fejben
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Speeedfire #105636 üzenetére
Pls, ne csak atfusd a hsz-t, amire reagalsz, hanem.olvasd is el rendesen
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Speeedfire #105627 üzenetére
A legnagyobb megmondoembereknel mindig kivancsi vagyok, milyen autojuk van.
Mondjuk vilikenel pont tudom. -
Johnny_vT
senior tag
válasz
Speeedfire #105623 üzenetére
Pont arcba kapná az Ikarusok "hegyilevegöjét"
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #105535 üzenetére
-
Integrale
veterán
válasz
Speeedfire #105516 üzenetére
-
-v-
addikt
válasz
Speeedfire #105516 üzenetére
///M ?
-
-v-
addikt
válasz
Speeedfire #105514 üzenetére
Na már csak egy type-r matrica kell, az mindig hoz még pár plusz lovat.
-
-v-
addikt
válasz
Speeedfire #105510 üzenetére
Cserélj előtte olajat, légszűrőt, az is 1-2 lóerő
és persze ne nyári melegben, hanem valami hűvősebb napon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest