- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz
Blindmouse_ #331752 üzenetére
BMW-nél N motorkódon edződött szerelők szerintem csukott szemmel rakják össze.
Piros szerelőjének a CRTDI Passat motorjában valami probléma ütötte fel a fejét és generálozni kellett. Azt mondta kifelé a motor 2 óra alatt jött ki, befelé 1 óra alatt bent volt. -
grizlisandor
veterán
Reggel az árnyokosabb szakaszokon az utak le voltak fagyva, az első ABS darálós fékezés és felvillanó TCS után muszáj volt lazára venni a figurát.
-
grizlisandor
veterán
válasz
tototos #331070 üzenetére
Csípem Tomit, de ez a videó nagyon gyenge lett, szerelés 0%, magyarázás 95% és Kopasz felopás 5%.
Textar Pro+ magas szentartalmú féktárcsához, TRW betéttel miért?
Gáz, hogy 15 éve használja a MB ezt a 4matic hajtást és az osztómű mindenben ledöglik és nincs aftermarket megoldás rá, csak a bontott meg a gyári. Persze nem tudjuk az osztóműben mennyire volt cserélgetve a kenőanyag. -
grizlisandor
veterán
válasz
Vismajor01 #331515 üzenetére
Ha megbontják, akkor vannak kötelező tételek, amit cserélni kell, meg ugye amit találnak. Mondta a szerelő, akihez hordom Pirost, hogy nem éri meg motor felújításba belefogni, mert nem éri meg annyiba kerül a végén, az ügyfél meg kap egy előzetes számítást és nem kéri.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Vismajor01 #331500 üzenetére
Hány hónapja/éve történt a vezérléscsere?
Számlád van róla?Munkára talán 6 hónap jótállást kell vállalniuk, forrás 249/2004. (VIII. 27.) Korm. rendelet.
Az alkatrészre meg legalább a vételár szerinti sávos garancia érvényes, ha nem vállal többet a gyártó. -
grizlisandor
veterán
Fizetős közterületi parkolóban várakoztam pár percre vélhetően parkoló őr látványosan lefotóz, mondom nem lehet várakozni? Hogy vegyek jegyet és várakozhatok.
Elindítottam telefonról a parkolást a szóváltás után.Csak kemenykedett vagy majd kapom a levelet és küldhetem vissza az nyugtát nekik?
-
grizlisandor
veterán
válasz
MasterMark #331304 üzenetére
Értem, köszi a helyesbítést.
Akkor nem ajánlom mindenkinek, pedig Pirosba jóváhagyott, azaz csak a jóváhagyott járműbe szerelhető be.
-
grizlisandor
veterán
válasz
7Sony7 #331292 üzenetére
Osram Night Breaker LED Speed H7 termékre less rá, 1:1 H7 izzó méretű, így nincs batár hűtő rajta; "Street Legal" és 5 év garancia.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Vismajor01 #331181 üzenetére
Itt voltál a topikban mióta legalizálták jelenleg két gyártó termékèt, Osram meg Philips.
-
grizlisandor
veterán
Jövök haza országúton óra szerinti 100 km/ó, ami a GPS szerint ~95 km/ó, látom mérnek, hirtelen összeszorult az a bizonyos, aztán pár perccel később rájöttem, hogy december közepén is ugyanígy áthajtottam a VÉDA alatt, arról nem kaptam semmit, így nyugi van. Vagy nem működött a VÉDA?!
Gyorshajtás büntetés kalkulátor 2025 szerint 90 km/ó úton 106 km/ó és felette 50 ezer Huf meg 4 törzsvásárlói pont. Kemény, hogy ~másfél tank(652 Ft a legolcsóbb E5 benya és 50 literes a tankja Pirosnak) táltosbenzin a bünti.
-
grizlisandor
veterán
válasz
weiss #330800 üzenetére
Miből számoltad ki(?), emelt fényes szett Osram 10k+, Osram Led 40k+, és 10x annyi az élettartalma és 5 év garanciás.
-
grizlisandor
veterán
-
grizlisandor
veterán
-
grizlisandor
veterán
válasz
barnam_ #330686 üzenetére
Én egy MB spec szervizre hozom a voksomat, aminek esetleg nem az olajcserén/garanciális problémán túl is van tapasztalata az adott motorral.
Szervízkönyv kérdéses, hogy ha digitális akkor azt töltse, eladáskor lehessen mutogatni, ha meg papír alapú akkor ütünk bele majd valamit.
-
grizlisandor
veterán
Igazatok lett Anti és az autóvásárlásával kapcsolatban.
DE MOST AKKOR MEGVETTED, VAGY NEM?!?!?! - Check Engine Sztori
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #326973 üzenetére
Idén nem ütöm végig a kalkulátorokat, maradt a Netrisk, mert az már tudja az adataimat, meg eddig mindig az ajánlotta a legkedvezőbbet.
Alfa(Aegon) ajánlata 20520 Ft a legolcsóbb, 2023 után megint náluk lesz a kötelezőm, a második legjobb ajánlat az Uniqa volt 25k ajánlattal, de nem versenyképes, meg igyák ki, ha már megajánlották a 34k-t.
-
grizlisandor
veterán
válasz
focvis #329963 üzenetére
Ez a HA-s hirdetése(Audi A3 8V), akkor jól emlékeztem "termosztát" dologra, DSG váltó van rajta, már csak az a kérdés, hogy száraz vagy olajos(?), mert a motor 250 Nm.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Szabi® #329612 üzenetére
Hozzáértő egy állapotfelmérés során megállapította volna, hogy már a végét járja, de ez már késő bánat.
Valószínűleg ezért került el a háztól az Audi, egy telefonhívást megér, hátha beleszáll a költségekbe, de ez a jóhiszeműségén múlik.
17 éves használt német prémiumot nem veszünk állapotfelmérés nélkül, inkább nem veszünk semmilyen autót.
-
grizlisandor
veterán
válasz
dellfanboy #329371 üzenetére
Itt a videó amúgy, ha kíváncsi valaki.
Hivatalosan nem rég kezdte az illető, ha jól emlékszem.
Nyáron nem néz ki olyan gázul, mikor füves a terület, lásd fb oldalán a hirdetések.
Tény, hogy nem néz ki a legjobban, hogy hol vannak tárolva, de elenyésző rozsdát szed ott már össze az autó, a meglévőre.A ház végében kialakítva, vártam a szomszéd telken kapirgáló tyúkokat.
-
grizlisandor
veterán
Túl sok a tesztoszteron a topikban urak, meg a fogyi is.
Vegyen egy mély levegőt mindenki, mielőtt lecsap egy modi... -
-
grizlisandor
veterán
válasz
Micsurin #328891 üzenetére
A kötelező biztosítás türelmi ideje minden biztosítónál egységesen az évfordulótól számított 60 nap.
Van kifejezetten biztosításos topikunk is: Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
-
grizlisandor
veterán
válasz
eldoble #328378 üzenetére
Ez tény.
Keress youtube videót róla, de most mi értelme van belehajszolni olyan műveletbe téged, amivel a hozzászólásaid alapján a művelethez nincs elég szakmai tudásod és csak kárt okozol saját magadnak, nem hiányzik, hogy itt szidalmaz minket, mert mi beszéltünk rá.
-
grizlisandor
veterán
válasz
tboldi #327979 üzenetére
Nem tudom mi a fene van, nem alszok rendesen az elmúlt időben, most nézem jövőhét kedden 12 fok is lehet, na megvan mi a probléma. Legalább jó idő lesz egy kis autótakarításhoz meg gumikéder ápoláshoz.
Meg az asztali számítógép előlapi fülhallgató jack kivezetése is beköpte a gyertyát, azzal is küzdöttem egészen mostanáig. Még a gyártót kell udvarolni, hogy küldjön vagy honnan tudok szerezni...
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #327974 üzenetére
Még nagyon reggel volt:
"Anti miután az NB MX-5-jét miután neki tökéletes állapotba hozta, 3 hétre rá eladta és összeszedte az életútját." -
grizlisandor
veterán
Másfél hét múlva derül ki, mi lesz az utód, amiről annyi biztos, hogy sok fokozat van benne és hátsókerék hajtás; lehet, hogy nincs teteje, lehet, hogy német, lehet, hogy japán, ki tudja.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Tsebacsi #327893 üzenetére
Anti a Check Engine yt csatornán a G Mercivel diszkózott, ott készült a Mercedes külön felületen, amit belocsoltak előtte, hogy maradjon gumi a G Mercin.
Szóval eszi biztos, ha a bemutatón is előkészületek kellettek... -
grizlisandor
veterán
Narrátor: Nem tudjuk meg melyik az a webshop.
Szerk.: Az olajtopik minden tud, Zsu.
---
Nekem is időszerű lenne megvenni hozzá a cuccokat, meg fékfolyadékot is kell cserélni.
filterabc-n nem találtam meg mindent, így írni kell nekik, hogy szerezzék be, Kaufferen talán van minden, de sajnos az utóbbi rendeléseknél nem voltam elégedett. Zsu, Kovács, fékmester triónál is van minden, így táblázatba rendezve fogom összegezni ki lesz a nyerő. -
grizlisandor
veterán
-
grizlisandor
veterán
Csuniqa sem akar az ügyfelei között tudni, jövőre B07-re 34k Forintért vállal, tavaly B06-ra 22500 Forintot kért.
Lehet a kalkulátorral haverkodni megint.
-
grizlisandor
veterán
válasz
hobizoli #326905 üzenetére
Múltkor kerestem, de nem találtam.
Gyártótól/forgalmazótól olcsóbban jöhet ki.Tjet, olajteknő, ha keresném megint.
-
grizlisandor
veterán
válasz
tboldi #326657 üzenetére
NyúlMókusokból nem sikerül kicsalni a Multiair motorból(+ ~16%) olyan sokat, bezzeg a sima Tjet ~ +36% NM, LE-ből mindkét ~25%.
-
grizlisandor
veterán
válasz
kisza25 #326462 üzenetére
NER újságírás szagot éreztem, nem véletlenül, mert KESMA.
Így meg kellett keresnem a hivatalos közleményt, amiben sem Brüsszel, sem Berlin nincs megnevezve, ja utóbbi igen, mert abban a városban hangzott el a beszéde.
Én értem, hogy változásokat szeretnének az engedélyeztetésben, meg kevesebb bürokráciát, de hát tetszettek volna szólni a VAG-nak, hogy csúnya követkeményei lesznek, ha bebuknak a dízel ügyeskedéssel.
Lassan nem lehet hova hegyezni ezeket a belső égésű motorokat, valami irányt kell kitalálni. -
grizlisandor
veterán
Jött e-mail-en a hirdetmény. Nem tudom mennyiért adják azt a kávét, lehet kevés lesz az a 20 forint kedvezmény literenként. -
grizlisandor
veterán
válasz
hobizoli #326048 üzenetére
Turbósított Hondáknál is előszerettel használják Keksziék.
A két küszöb végig rohadva
A motorikus átalakítások ügyes, de ez egy hülye gyerek autó, ami korommal festi az aszfaltot meg gyárkémény.Értem én, hogy egy életérzés ez a smókendsármhülyegyerek, de úgy levenném az összes ilyenről a rendszámot.
-
grizlisandor
veterán
válasz
kisza25 #326146 üzenetére
Szerintem tanultak az Alteától, mert ők csak a feléd néző műszerfalat csinálták meg karbon hatásúra. Az Alteán a műszerfal felső részének a nagyját, így erős napfényben tükröződik a szélvédőre a karbon minta.
-
grizlisandor
veterán
DRIFT az ALAPOKTÓL - Magyar Tamás aki egyébként az aktuális magyar profi driftbajnok.
-
grizlisandor
veterán
Tegnap megtankoltam Pirost, 8,74 átlag jött ki, nem jó, de nem is tragikus, benne van a nagy átlagba. Orlen puruttya ment bele, 585 Ft lett végül literje, mert már csak -10 forintot ad az alkalmazás.
-
grizlisandor
veterán
válasz
pit stop #324715 üzenetére
Lehet bedobja így a hirdetést azoknak is, akik árra szűkítenek vagy nem tudom?!
---
Autós topik látogatók beszélgetős, lombfúvós, offolós topikja
-
grizlisandor
veterán
válasz
venom8888 #324243 üzenetére
Megvette a kínálat aljáról a kocsit, lett volna lehetősége elhozni valakit, aki ért is hozzá és megnéz alap dolgokat rajta. Megveszi, majd egy hónappal később pampog, hogy nem egy új autó.
Elvitte kész, hogy ennyi pénzért ilyeneket lehet venni. Fent írják a többiek, hogyan kell kezelni az ügyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest