- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Type-R
őstag
Itt az új Aston Martin: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Type-R
őstag
Láttátok az új Cadillac BLS-t, kivülről nem rossz, sőt még egész jól is néz ki, de belülről teljesen megegyezik a Saab 93-mal.
Bővebben: link
Ami a motorválasztékot illeti 1,9-es turbódizel, miért nem inkább valami nagy V8-as, szerintem ez hozzátartozik az amerikai autókhoz.
Amúgy semmi bajom a dizellel. -
Type-R
őstag
Az új Seat Leon, elég jól néz ki
-
Type-R
őstag
''Első hírek a BMW M3-ról
V8-assal
2006-ban kerül szalonokba a BMW legújabb izomautója, az M3. A modell ismét feladni készül a leckét a konkurenseknek: könnyű karosszéria, SMG váltó, V8-as motor 400 lóerő körüli teljesítménnyel. Ráadásul lesz belőle négyajtós kivitel is.'' Bővebben: link -
Type-R
őstag
Jön a BMW X6-os? Bővebben: link
-
Type-R
őstag
válasz
Integra #2006 üzenetére
Nálunk ez teljensen másképp van, ha autóvásárlásra kerül a sor, elöször a kategóriában összegyüjtjük az összes árlistát. majd ki lesz választva egypár autó ami szóbajöhet, csomó teszt újság olvasása, ect..
És a végén teszt vezetések, és ha minden stimmel, lehet alkudozni -
Type-R
őstag
A TDI-t még az Audi védte le, de ott is perek folynak, mert nem mtisztázták, hogy valójában ki fejlesztetti ki elöszőr ezt a rendzert.
Nem a GTI van levédve, hanem a GDI, de ezt a mitsubishi védte le, amit a VW is szivesen levédetett volna, ezért van nekik most FSI az autók hátulján. -
Type-R
őstag
válasz
zoley[HUN] #1985 üzenetére
Tudom mi az a GT, és a GTI is ugyan azt jeleniti csak meg van toldva egy I-ve ( Injection). Az is egy mási kdolog, hogy melyik autó GT és melyik nem. De a GTI legendává nőtte ki magát, és ezt akarja kihasználni a VW, amikor a Seat piacra dobat a maga sportos Leonját, akkor azt se nebezte Cupra-nak, hanem külön nevet adott neki.
[Szerkesztve] -
Type-R
őstag
válasz
zoley[HUN] #1974 üzenetére
De akkor ne is nevezzék GT TDI-inek, találjanak ki neki külön nevet, engem csak ez zavar, hogy a GTI nevét akarják használni arra, hogy eladják a ''sportos'' dizel autójukat.
B.Kox :nekem is tetszik a formája.
De viszont ez nem : Bővebben: link, az új Bora, a régi sokkal jobban tetszett.
[Szerkesztve] -
Type-R
őstag
válasz
zoley[HUN] #1967 üzenetére
Itt nem a dizellel van a gond, hanem hogy egy GTI-be egyszerűen nem való, hogy nézni pl ki a Civic Type R i-CDTi, elég sokan ferdén néznének rá, még Integra is.
-
Type-R
őstag
Nem rosz ez az Audi TT Quattro Sport se :Bővebben: link, nem ártott neki ez az optikai csomag, mert már egy kicist unalmas volt a formája.
-
Type-R
őstag
A VW nem bit magavál: Bővebben: link, ezek nem normálisak, már megint egy dizel GTI.
-
Type-R
őstag
Itt az új RS4-es: Bővebben: link, végre egy normális Audi.
-
Type-R
őstag
Lamborghini Concept S: Bővebben: link
-
Type-R
őstag
''RUF Rt 12: a legvadabb 911-es
Akár 650 lóerővel
A Porsche talán legismertebb tuningcége, a RUF a legújabb 911-esre is elkészítette saját átiratát. A tuning folyamán 530 és 650 lóerő között változhat a teljesítmény, de az egész autót áthangolják ehhez az erőtöbblethez.'' Bővebben: link -
Type-R
őstag
''Autók tiniknek, 14-16 éves kortól
Nem csak a Smart létezik
Teljesen legálisan léteznek olyan autók, amelyek már 14-16 éves kortól is vezethetőek. A szupermini kategóriában tehát nem a Smart az egyetlen induló, ráadásul ezek a kisautók is teljesen jól néznek ki.''Bővebben: link
Relmélem nálunk ezek nem kerüélnek bevezetésre, nem nagyon szeretnék látni elöttem 45-el döcögő 14-16 éves gyerek egy ilyen superminivel. -
Type-R
őstag
-
Type-R
őstag
Jaj az Opel Astra OPC-nek, és a VW Golf GTI-nek, mert itt Ford Focus ST220 Bővebben: link
-
Type-R
őstag
válasz
Integra #1900 üzenetére
''Jelentősen csökkent a VW-csoport nyeresége
A német autógyártó óriás túlteljesítette legutolsó előrejelzéseit, de ez korántsem nevezhető jó hírnek. A cég üzemi nyeresége mintegy 12%-kal, 2,015 milliárd euróra csökkent 2004-ben a 716 millió eurós nettó bevétel pedig 29%-kal kevesebb, mint a tavalyelőtti eredmény. Egyedül a forgalom és az eladott autók száma nőtt valamelyest: 2004-ben 88,96 milliárd euró folyt be, 4,9%-kal több, mint egy évvel korábban, miközben a csoport 5,079 millió autót adott el világszerte, ami 1,3%-os növekedést jelent. 2004 elején a cégnél még arra számítottak, hogy a 2003-as számokhoz képest további növekedést érhetnek el, de már az év közepére nyilvánvalóvá vált, hogy ez nem fog menni. A tavaly júliusban kiadott pesszimista előrejelzést azonban sikerült túlteljesíteni. A profit visszaesése elsősorban az erős eurónak és a németországi gyárak magas bérköltségeinek tulajdonítható. A helyzet javulását a VW-nél a ForMotion fantázianevű költségcsökkentési akciótól várják, amit az egykori Chrysler-igazgató, Wolfgang Bernhard irányít azzal a céllal, hogy évente milliárdokkal tegye olcsóbbá a cég működését. ''
www.totalcar.hu -
Type-R
őstag
válasz
Integra #1898 üzenetére
A németek között vannak nagy scirokko fanatikusok, azoknak nem biztos hogy tetszeni fog.
Enzo vs. Quattro Bővebben: link -
Type-R
őstag
''Készül az új VW Scirocco?
A nagy visszatérés
A hírek szerint új kétüléses kupé készül a Volkswagennél. A jól értesültek tudni vélik, hogy a legendás Scirocco utódja is ezen a néven kerülhet forgalomba. '' Bővebben: link -
Type-R
őstag
Fordulatszám-rekorder Corvette-motorBővebben: link
-
Type-R
őstag
Nem tudom hány %-ban van a Porsche a VW tulajdonában, az biztos hogy nagy részben od tartozik, ahogy irtad a Toureg és a Cayenne közös padlólemez, még a 2,5l es VR6-os motor is közös, és számos más megoldás is. A Pheaton utodját is közösen a Porschéval tervezik, és valszeg egy gyárban is gyártják. Szerintem itt nem közös fejlesztések vannak csak.
u.i. még a Harly-Davidson is VW alá tartozik. -
Type-R
őstag
''Itt az Astra OPC
Megérkeztek az első hivatalos információk a sokak által várt Opel Astra OPC-ről. A modell megfelelően dinamikus mozgatásáért egy kétliteres turbómotor felel 240 lóerős teljesítménnyel, az autó pedig már ősszel megérkezik a szalonokba.'' Bővebben: link -
Type-R
őstag
válasz
illusiON #1801 üzenetére
Itt az ab-flug oldala: Bővebben: link, vagy esetéeg zen az oldalon van még kép: Bővebben: link
-
Type-R
őstag
''Varacsk színre lép
Teszt: BMW 3 - 2005
A disznókat mindig is jobban szerettem, mint a leopárdokat. A nagymacska mindig csak ragadoz, a disznó csörtet, turkál, röfög, dagonyáz, agyarat köszörül fagyökéren, éli világát, és főleg a családjával mindig nagyon kedves látvány. Az új hármas olyan, mintha Boris Vallejo festett volna egy idealizált, kékre borotváltan ápolt, kigyúrt-leszolizott-leolajozott varacskos disznót. Szép.'' Bővebben: link
''500 lóerős BMW roadster?
F1 utcára
Angol lapértesülések szerint a BMW jelenleg egy igen vérbő roadster elkészítésén munkálkodik. A könnyűsúlyú autót a márka 500 lóerős V10-es motorja hajtaná.''
Bővebben: link -
Type-R
őstag
válasz
illusiON #1791 üzenetére
Ilynenek találtam:
1280x960:
Bővebben: link -
Type-R
őstag
Az M6-os nem annyira különbözik a sima 645Ci-től, ami már szerintem egy elég jó formájú autó, csak a fara egy kicsit nem tetszik, de meg lehet szokni
. De viszont egy 3t-ás autóba 700LE nem feltétlen kell, abban igazad van, meg akkor mekkor fékek kénének, ha meg kéne állitani.
-
Type-R
őstag
Végre itt a felújitott 7-es BMW Bővebben: link
-
Type-R
őstag
válasz
illusiON #1776 üzenetére
Az a Saleen S7-es se semmi, de ez a 840 lóerős Porsche GT3-as:
''Az eddigi rekordot a McLaren F1 tartotta 386,7 km/h-val, Jan Fatthauer, a 9ff tulajdonosa ezt kereken 388-ra javította átépített Porschéjával. A rekordkísérletre a dél-olaszországi Nardo oválpályáján került sor, a mindössze 1300 kilós autóban egy 3,8 literes, 840 lóerős biturbó boxermotor dolgozott.
A 9ff nem akar leragadni 388-nál, Fatthauer már a következő világcsúcsra készül: további fejlesztésekkel szerinte áttörhető a 400-as álomhatár is.'' -
Type-R
őstag
750 lóerős, ikerturbós sportkocsi a Saleentől Bővebben: link Egy ilyennel még az Enzot is lazán le lehet nyomni 0-100-ra gyorsulásban.
-
Type-R
őstag
Ferrari SUV készülBővebben: link
Bemutatkozik a második Dodge Viper Coupé Bővebben: link -
Type-R
őstag
Alpina B5: BMW M5-rivális házon belül: Bővebben: link
-
Type-R
őstag
Kínai induló a túraautó világbajnokságon Bővebben: link. Én elég sokat néztem ETCC-t, ami 2005-től már WTCC lesz, és nagyon örlülök , hogy bővül a mezőny, mert nagyon egyhangú volt az idei felhozatal.
-
Type-R
őstag
Ferrari részletre havi 350 ezer forintért Bővebben: link
-
Type-R
őstag
Ajánlom a júliusban megjelenő autók listáját Bővebben: link
-
Type-R
őstag
Öszkerékhajtással is lesz BMW 5-ös: Bővebben: link
-
Type-R
őstag
Öszkerékhajtással is lesz BMW 5-ös: Bővebben: link
-
Type-R
őstag
Bentley Arnage Limousine: brit luxus felsőfokon Bővebben: link
Maybach arannyalBővebben: link -
Type-R
őstag
Lehet, hogy egy modern dizel autóban nem hallod az alapjáratot, de egy lamboban fogod hallani, mert a motor közvetlenül mögötted van, és a benzinesnek is hallod a hangját, ami egy ilyen autónál követelmény,és még szépen is szóljon.
A Tuareg meg rendes terepjáró, még lehet hozzá rendelni Off Road csomagot is, ami tartalmazza az alváz burkolatot. -
Type-R
őstag
válasz
#16741888 #1627 üzenetére
Mint már leirtam a dizelell semmi promblémám, de szerintem se illik egy sportkocsiba. A sportkocsiktól én magas fordulatszámot várok él, mint a versenyautóknál, és ezt egy dizel nem tudja tartósan nyujtani, károsodás nélkül! A masaratti is bele akarja rakni a V10-est egy készülőben lévő hobbiterepjárójába, de még a motor tesztelés alatt van, mert a masarattitól is magas fordulatszámyot várnak el.
-
Type-R
őstag
Ha már kombi sportkocsi is szóbakerült:
Aston Martin Bertone Jet 2 -
Type-R
őstag
Ha félrelértettél akkor bocsánat, nekem azzal a dizellel semmi balyom sincs, jelenleg a világ legerősebb dizele amit szgk-ba tettek. De egy Lamborgini-be azért nem rakják bele modositás nélkül, különbenis ebben a motorban van még rejtett erő. Az Abt tuning cég, csiptuningal hozott ki belőle asszem + 50LE-t, és 100Nm-et.
-
Type-R
őstag
TECHART GTstreet S :
Motor: Motorleistungssteigerung TA 096 / T4
475 KW / 646 PS – 820 Nm
Auspuffanlage 996 Turbo Racing mit Endrohren
mattschwarz
Fahrwerk Formula GT 19“-Radsatz mattschwarz
8,5x19 – 235/35 ZR 19 VA
11x 19 – 315/25 ZR 19 HA
Gewindefahrwerk Vario Racing
Aerodynamik TECHART - Aerokit GT street S bestehend aus:
Frontspoiler GTS, Seitenschweller, Heckspoiler II
GTS, TECHART-Aerokit Sport (Carbon)
bestehend aus:
Dachspoiler, Heckspoilerprofil,
Frontscheibenverkleidung etc
Interieur TECHART Sport-Interieur (Alcantara / Alu / Leder)
bestehend aus:
Mittelkonsole, Nutleisten in Wagenfarbe
340mm Sportlenkrad, Türgriffe, Cockpithaube,
Schalthebel, Handbremshebel in Alcantara
Instrumenten-Zifferblätter in weiß
Tachometer 350 km/h
Pedalsatz und Fußstütze in Aluminium, gelocht
Fußmattensatz schwarz Einfassung Leder silber –
Schriftzug ''TECHART“ gestickt -
Type-R
őstag
''Dízelmotoros Lamborghini készül
A hír nem kacsa: angol források szerint a Lamborghini már nagyban teszteli kisebbik modelljének dízelmotoros változatát. A takarékos Gallargo-ban a Volkswagen ötliteres tízhengeres motorja kerreg majd.''
Nekem nem kéne egy dizel motoros Lambo, még ha az az 5l-es V10-es VW dizel kerül bele. -
Type-R
őstag
Megerősödött a Vauxhall Monaro VXR : Bővebben: link
-
Type-R
őstag
Amikor anno a VW konszern azt mondata, hogy az Audi a BMW-nek csinál konkurenciát, a VW meg a Mercinek, akkor mindenki röhögott, hogy az Audi még szembeszálhat a BMW-vel, de VW semmiképpen a Mercivel, és igazuk is lett, a Phaton nyagy bukta lett. Egyszerüen nem kell senkinek egy ilyen nagy VW-gen, aminek az árából már lehet kapni, 7-es BMW-t, vagy S osztályos Mercedest. Most meg ott áll a Phaton gyár, kihasználatlanul. Vannak olyan Pletykák miszerint a következő generációs Phatont már közösen a Porscheval fejlesztik ki.
-
Type-R
őstag
Új Volkswagen Passat: az első hivatalos képek és információk : Bővebben: link
Nekem jobban tetszik mint a jelenlegi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Eladó KTM női bicaj!
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest