-
Mobilarena
A Locus Map FREE és PRO egy többfunkciós offroad navigációs alkalmazás, amely fejlett online és offline navigációs képességeket kínál az Android készülékekhez (iOS-es verziója jelenleg nincs). Elsősorban szabadtéri szabadidős tevékenységekhez tervezték és használják, például túrázáshoz, kerékpározáshoz, geocachinghez. A szabadidős felhasználás mellett az alkalmazást szakemberek is használják, pl. térinformatikai adatok gyűjtésére, mentőcsoportok, légi felderítő csapatok stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ablakos
addikt
Hátha itt...
Navigáció alatt a térkép iránya furcsa nekem. Az egyik módban az északi irány a készülék teteje, a másik a valódi compass irány.Az lenne nekem az elvárt , hogy az útvonal aktuális szakasza a készülék felső irányába mutasson mindig fixen. (Ahogy számtalan más navi programban van. Waze, Sygic stb.) A bal felső sarokban ugyan van egy iránymutató nyíl, de a térképen az akt. szakasz akár lefelé is mutathat, ha dél felé van a navigációs irány. Járművel nekem ez teljesen használhatatlan. Még gyalog túrán is el kell gondolkozni, merre is van az amarra.

Van akinek ez szintés zavaró?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- ASRock B250M-HDV / MSI B150 PC Mate
- 250GB Sata SSD-k / Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / Kingmax /
- ASUS ROG G70S retro gamer laptop 17 dual GPU SLI ritka különlegesség
- Xcover 7 128/6
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C)
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.14) - Legion Pro 7 (16IAX10H) RTX 5080
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest