Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
A Locus Map FREE és PRO egy többfunkciós offroad navigációs alkalmazás, amely fejlett online és offline navigációs képességeket kínál az Android készülékekhez (iOS-es verziója jelenleg nincs). Elsősorban szabadtéri szabadidős tevékenységekhez tervezték és használják, például túrázáshoz, kerékpározáshoz, geocachinghez. A szabadidős felhasználás mellett az alkalmazást szakemberek is használják, pl. térinformatikai adatok gyűjtésére, mentőcsoportok, légi felderítő csapatok stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ch4os
aktív tag
Akkor mégegyszer. Részletekbe menően.
Elsőként. A Bitwarden open source!
Igen a Bitwardennek is van előfizetéses csomagja, csak a free-be megkapsz mindent. Ha fizetnél is, akkor is olcsóbb minden tekintetben. De nézz utána. Nekem elég a Free Bitwarden.
LastPass pár hónapja előadta, hogy talán márc.15-tel "LastPass has two accessible device types: computer (all browsers running on desktops and laptops) or mobile (mobile phones, smart watches, and tablets)." Ezek közül ingyenesen csak 1 device type-on használhatod.
Mivel én mobilon és gépen IS használtam, ekkor kezdem el nézelődni. Mert nem voltam hajlandó havi 3USD-t fizetni. (11eFt évente!)
Bitwardennél nincs ilyen megkötés és ingyenes, sőt még az itthoni NAS-ra is fel tudtam tenni egy Bitwarden szervert (open source, letölthető) és a jelszavaim házon belül maradnak és ugyan úgy a világból elérhető.A párhuzam pedig a fentivel:
Ha nem ad más utat a Locus csak a havi díjas megoldást, akkor váltani fogok más hasonló, de ingyenes vagy egy alkalommal megvásárolandó appra. Például: OsmAnd, OruxMap, GaiaGPS, Mapy.cz, ViewRanger, Komoot, BackCountry Navigator.
Mint látod van alternatíva, persze mind kicsit másmilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest