Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Locus Map FREE és PRO egy többfunkciós offroad navigációs alkalmazás, amely fejlett online és offline navigációs képességeket kínál az Android készülékekhez (iOS-es verziója jelenleg nincs). Elsősorban szabadtéri szabadidős tevékenységekhez tervezték és használják, például túrázáshoz, kerékpározáshoz, geocachinghez. A szabadidős felhasználás mellett az alkalmazást szakemberek is használják, pl. térinformatikai adatok gyűjtésére, mentőcsoportok, légi felderítő csapatok stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ch4os
aktív tag
Akkor mégegyszer. Részletekbe menően.
Elsőként. A Bitwarden open source!
Igen a Bitwardennek is van előfizetéses csomagja, csak a free-be megkapsz mindent. Ha fizetnél is, akkor is olcsóbb minden tekintetben. De nézz utána. Nekem elég a Free Bitwarden.
LastPass pár hónapja előadta, hogy talán márc.15-tel "LastPass has two accessible device types: computer (all browsers running on desktops and laptops) or mobile (mobile phones, smart watches, and tablets)." Ezek közül ingyenesen csak 1 device type-on használhatod.
Mivel én mobilon és gépen IS használtam, ekkor kezdem el nézelődni. Mert nem voltam hajlandó havi 3USD-t fizetni. (11eFt évente!)
Bitwardennél nincs ilyen megkötés és ingyenes, sőt még az itthoni NAS-ra is fel tudtam tenni egy Bitwarden szervert (open source, letölthető) és a jelszavaim házon belül maradnak és ugyan úgy a világból elérhető.A párhuzam pedig a fentivel:
Ha nem ad más utat a Locus csak a havi díjas megoldást, akkor váltani fogok más hasonló, de ingyenes vagy egy alkalommal megvásárolandó appra. Például: OsmAnd, OruxMap, GaiaGPS, Mapy.cz, ViewRanger, Komoot, BackCountry Navigator.
Mint látod van alternatíva, persze mind kicsit másmilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest