- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Ügyes kis masina lett!
Csak vigyázz a túl nagy töltőárammal! Pont ezért keresek Én is valami "rendes" töltőáramkört, ami ezekhez a kényes cellákhoz van kitalálva!
* * *
Pontosan ilyen modult keresek, ami a CC/CV-t is ismeri! Jelenleg egy Nitecore töltőm van, amivel felfrissíthetem a 18560-es celláimat, de egyszerre maximum csak kettőt! Ezzel az ajánlott cuccal még nem találkoztam, hanem egy másikat (max. 3A) szereltem egy apróbb és kezdetleges labortápomba az itt látott kijelzővel szerelve! Az Én változatom hűtését úgy oldottam meg, hogy a helitrimmert kiforrasztottam (a helyére vezetékeltem egy helikális potit) és a megmaradt helyre a vezérlőre marattam egy 8mm vastag Alulemezt! Az elég nagy felületet biztosít a megfelelő működéshez, mert ezt hozzá tudtam csavarozni a labortápom Aluházához! Ez ugyan nem alkalmas töltésre, de kísérletezgetni még megfelel...a kimeneti feszültséget lehet változtatni rajta, de a kimeneti áramot sajnos nem.
Fel kell írnom a következő rendelési listámra az XL4015-ös modult is! Köszönöm, hogy megosztottad velem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Futás, futópályák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali mobilos kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest