- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AAntii
őstag
Ha 120 volt, akkor az akkori új nettó ára alatt adtátok 15 ezerrel, így szerintem az mindenképp olcsónak számított.
Pont erről írtunk tegnap HSM-mel:
1839
Az előtte lévő hozzászólásokban is.Én jelenleg is vennék a hardveraprón 7970/280x-et, mivel korábban sem tudtam, hogy mire használták azt a kártyát, amit megvettem. Mindenki azt mond a cuccairól, amit a "tinta elbír", a tinta pedig sok mindent elbír. A magyar népesség a használt autó-hirdetések alapján->
Mindenképp rendelkezik hobbival, mert minden hétvégén csak oda mennek ki az autóval. Természetesen az út a hobbi felé is le van aszfaltozva, hogy ne legyen baja a fűtőműnek vagy ne ragadjon rá a sár az alvázra. A sofőr nyilvánvalóan pillelábú nemdohányzó nyugdíjas, aki mivel csak a hobbiba ment ki így az autóba 10 ezer kilométert vert csak bele 10 év alatt a skodába vagy suzukiba.A hardveraprón csupa egyetemista van vagy öregúr, aki hetente fér csak hozzá a gépéhez, így alig használja. Tuning eszébe sem jut, 40 ezres extra jó szellőzésű gémer házban használja és mindent kétszer annyi fps-sel visz a tipikus hardveraprós videokártya, mint a tesztekben az azonos kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest