- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
''Egy független laboratórium Microsoft szponzorálta mérése szerint
Na, én eddig olvastam el :P
Ehh, na jó, elolvasom végig...
Au. A Redhat 8.0-át (!) hasonlítják az m$ 2003 serverhez. Bocsika, de mikori a redhat 8? Mondjuk azóta van már 9 is... Amikor a rh 8 már kint volt, és működött, akkor a win 2003 még nem volt sehol. Kétségtelen, egy 1000-es TBird jobban megy, mint egy p2 cerka. Egyébként olvastam már 1000 ilyen marketingszöveget, eddig nem vágott egybe, amit mondtak, és ami volt. Hát, majd meglátjuk, de szerintem kár ilyen win xp-t, win server 2003-at, meg longhorn-t felhozni érvként, mert árban, és teljesítményben... (egy jól bekonfigolt 4-500-as (linuxos) géppel le lehet mosni a placcról gyorsaság tekintetében a windows-okat) -
rii
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
nem azé, de a Mikroszoft is olyan mint egy profi bokszoló, aki nem akarja hogy elvegyék az érmet töle.... neki inkább a SUN Solaris hoz kéne magát mérnie... hol van a RedHat olyan anyagi alapokkal mint a redmonti MS? vinszon a SUN az kenterbe verné.... amugy ez az FS nem nekünk szól, és fennatrtom aszt hogy 2 évente egy ujjabb FS-t adhattak volna ki ...
Aktív témák
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- i5 14400F/MSI RTX 5070 GAMING TRIO OC/Corsair 32GB DDR5 6000Mhz/Samsung 980 Pro 1TB/Be quiet650WGold
- Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD G2 (Nikon F) eladó!
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- EVGA GeForce RTX 3070 8GB GDDR6 256bit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest