- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
-
CsendPenge
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
''Egy független laboratórium Microsoft szponzorálta mérése szerint
Na, én eddig olvastam el :P
Ehh, na jó, elolvasom végig...
Au. A Redhat 8.0-át (!) hasonlítják az m$ 2003 serverhez. Bocsika, de mikori a redhat 8? Mondjuk azóta van már 9 is... Amikor a rh 8 már kint volt, és működött, akkor a win 2003 még nem volt sehol. Kétségtelen, egy 1000-es TBird jobban megy, mint egy p2 cerka. Egyébként olvastam már 1000 ilyen marketingszöveget, eddig nem vágott egybe, amit mondtak, és ami volt. Hát, majd meglátjuk, de szerintem kár ilyen win xp-t, win server 2003-at, meg longhorn-t felhozni érvként, mert árban, és teljesítményben... (egy jól bekonfigolt 4-500-as (linuxos) géppel le lehet mosni a placcról gyorsaság tekintetében a windows-okat) -
CsendPenge
őstag
Tudjátok erősödik az érzés bennem, hogy valaki direkt indította ezt a topicot, kíváncsi volt rá, hogy lesz-e balhé, flame vagy nem. Persze az is lehet, hogy valami pszichológia szakos hallgató akar magának egy jó dipimunka témát :D
Aktív témák
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest